Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Rodinná tragédia v Handlovej: Peter (†43) a Martinka (†5) mŕtvi, Martina (36) bojuje o život!

Záchranári vynášajú telo Zobraziť galériu (2)
Záchranári vynášajú telo (Zdroj: foto: tv joj)

HANDLOVÁ - Krátko pred 16-tou hodinou otriasla mestom Handlová šokujúca udalosť. Na Fučíkovej ulici v okrajovej časti sa strieľalo. Otec s dcérkou sú mŕtvi, matka a družka je vo vážnom stave.

Udalosť pre Topky.sk potvrdila trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová. Podľa predbežných informácií po streľbe v okrajovej časti mesta Handlová ostali dvaja mŕtvi, 43-ročný Peter a 5-ročná Martinka. Našli ich v novopostavenej bytovke. V časti, kde sa otrasný incident odohral, bývajú neprispôsobiví občania. Pravdepodobne otec najprv zastrelil dcérku, potom sa dvoma ranami pokúsil usmrtiť jej matku strelami do hlavy a hrudníka. Nakoniec zastrelil seba. 

Podľa miestnych obyvateľov, ako sa vyjadrili pre TV Joj, Peter prišiel domov opitý, jeho družka Martina mu začala dohovárať. Pohádali sa, muž šiel pre zbraň a spustil paľbu. Partneri majú okrem nebohej Martinky aj ďalšie dve deti, ktoré v čase tragédie neboli doma.

Miesto tragédie
Zobraziť galériu (2)
Miesto tragédie  (Zdroj: foto: tv joj)

Telá ako prvá objavila príbuzná. Na miesto nešťastia vyrazila okamžite polícia. Podľa našich informácií záchranná služba musela čakať, dokým ich do bytu, kde sa strieľalo, pustia policajti. Tí museli najprv zabezpečiť priestor.

Po príchode na miesto už mohli záchranári skonštatovať len smrť muža a dieťaťa. "Žena je v kritickom stave. Utrpela strelné poranenia a je v hemoragickom šoku. Na umelej pľúcnej ventilácii a v ohrození života sme ju previezli do banskobystrickej nemocnice," informoval zastupujúci hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Jozef Minár.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu