Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Toto sú oni, FOTO chlapcov, ktorí chceli od otca nezvestnej 12-tisíc: Ďalšie detaily prípadu!

Dvaja zo štvorice obvinených Marek Ch. a Alan H. Zobraziť galériu (4)
Dvaja zo štvorice obvinených Marek Ch. a Alan H. (Zdroj: Foto: Facebook, Tip čitateľa)

KOŠICE - Nepredstaviteľné chvíle strachu prežívajú najbližší Ľudmily Klementovej, ktorá je nezvestná od konca októbra. V pondelok sa na nešťastí rodiny chcela obohatiť štvorica mladíkov. Za poskytnutie informácii o nezvestnej dcére, pýtali od jej otca 12-tisíc eur. Chlapci skončili v policajnej cele a čelia obvineniu z prečinu nátlaku.

"Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva PZ v Rožňave z prečinu nátlaku spáchaného formou spolupáchateľstva obvinil štyroch mladíkov vo veku od 18 do 21 rokov," informovala hovorkyňa košických policajtov Jana Mésarová. 

Dvaja mladíci sú z okresu Nitra a dvaja z okresu Piešťany. Ide o chlapcov, ktorí v pondelok vo večerných hodinách prišli na aute Škoda Fabia, ktoré nemalo evidenčné čísla, k rodinnému domu v obci Dobšiná v okrese Rožňava. 

 

Ľudmila Klementová
Zobraziť galériu (4)
Ľudmila Klementová  (Zdroj: FB)

Pred dom zavolali 44-ročného muža, ktorý je otec od konca októbra nezvestnej Ľudmily Klementovej a pýtali od neho 12-tisíc eur za to, že mu povedia, kde je jeho dcéra. Na nešťastí a trápení rodiny nezvestného dievčaťa sa mala štvorica mladíkov pravdepodobne chuť obohatiť. Medzi obvinenými sú aj spolužiaci z Piešťan Marek Ch. (18). a Alan H. (19). Ďalšími dvoma sú 19-ročný Adrián a 21-ročný Dušan. Pred dom vyšla napokon Ľudmilina matka, chlapci nasadli v rýchlosti do auta a z miesta utiekli.

Marek
Zobraziť galériu (4)
Marek  (Zdroj: Foto: Facebook, Tip čitateľa)

Alan
Zobraziť galériu (4)
Alan  (Zdroj: Foto: Facebook, Tip čitateľa)

Skončili v rukách polície. Mladých mužov po zadržaní vypočúvali. "Všetci štyria obvinení boli umiestnení do cely policajného zaistenia," doplnila hovorkyňa. V prípade, že sa im vina dokáže, hrozí im trest odňatia slobody na jeden až päť rokov.

"Polícia po nezvestnej študentke stále intenzívne pátra," potvrdila hovorkyňa nitrianskych policajtov Božena Bruchterová.

Študentka štvrtého ročníka Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre Ľudmila Klementová odišla 24. októbra pred polnocou z baru v Nitre a odvtedy je nezvestná. Z podniku sa vytratila náhle, bez toho, aby niečo povedala kamarátom. Ľudmila je 160 centimetrov vysoká, štíhlej postavy. Má rovné čierne vlasy po plecia a hnedé oči. Naposledy mala oblečenú čiernu koženú bundu, čierne minišaty na ramienka, hnedé silonky, na ktorých mala čierne podkolienky. Obuté mala hnedé šnurovacie topánky po členky.

Akékoľvek informácie o nezvestnej oznámte polícii na čísle 158.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu