Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Učiteľ (33) z Komárna nebol spokojný s orálom v aute: Neuveríte, čo vyviedol prostitútke!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: guardian.co.uk)

KOMÁRNO – Desivú noc má za sebou mladá žena z Komárna. Živí sa prostitúciou a v noci poskytla sexuálne uspokojenie učiteľovi (33), ktorý ju po službe zbil a z auta surovo vyhodil s odôvodnením, že nebol spokojný. Žene zobral peniaze, ktoré jej pred tým zaplatil. Muž teraz čelí obvineniu zo zločinu lúpeže.

Prostitútku po polnoci jej zákazník dobil, okradol a vyhodil z auta. Krátko pred tým mu poskytla sexuálne služby. "Ja som kričala o pomoc a nikto nič," povedala zbitá žena pre TV Joj.

Za orálne uspokojenie dostala desať tisíc forintov, čo je približne 30 eur. Po akte ale muž žiadal peniaze späť. "Hneď ich chcel naspäť. Ale nedala som mu ich, lebo boli moje," pokračuje žena.

Políciu zavolala obyvateľka blízkeho paneláka, ktorá spozorovala kopance, bitku a krik. Agresívny zákazník doslova vykopol ženu z auta na zem, tam ju bil tak surovo, že jej spôsobil otras mozgu. Dobitá žena mu peniaze, ktoré jej pred tým dal, radšej vrátila.

Prostitútku a jej zákazníka predviedli na políciu a vypočuli. "Vyšetrovateľka obvinila muža z Komárna zo zločinu lúpeže, za ktorý mu v prípade preukázania viny hrozí zo zákona trest odňatia slobody na tri až osem rokov," povedala pre televíziu nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu