Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Matka z Trnavy napadla učiteľku (31), pred očami 6-ročných detí: Všetko mohlo byť inak!

Napadnutá učiteľka Zobraziť galériu (2)
Napadnutá učiteľka (Zdroj: foto: tv markíza)

TRNAVA – Obrovský šok zažili v trnavskej základnej škole. Rozzúrená matka šesťročnej Leonky vtrhla do triedy počas vyučovania a surovo napadla učiteľku pred celou triedou. Začala ňou triasť a fackovať ju. Vystrašené deti sa od strachu rozplakali, učiteľku musela odviesť záchranka. Matka tvrdí, že reagovala v amoku kvôli strachu, ktorý dcérka prežívala zo školy.

Leonka sa do školy tešila. Do prvého ročníka nastúpila tento rok. Od vtedy sa podľa slov jej matky veľmi zmenila. "Mala depresívne stavy úzkosti," hovorí matka pre Tv Markíza. Raz našli dievčatko v triede samo, ovracané. Ako tvrdí matka, učitelia jej Lenkin strach zatajili.

Žena vyhľadala psychologičku, záver ju zaskočil. Odborníčka povedala, že problém je v učiteľke a odporúčila malej prváčke školu opustiť.

Lenkina mama
Zobraziť galériu (2)
Lenkina mama  (Zdroj: foto: tv markíza)

Surový útok

Prípadom sa už zaoberá polícia. Matka v afekte vtrhla do základnej školy na Vančurovej ulici v Trnave v piatok doobeda a pred očami malých žiačikov napadla triednu učiteľku (31).

Žena vbehla do triedy s krikom, razom schmatla nič netušiacu učiteľku pod krk a začala ňou triasť. Potom jej uštedrila pár faciek a sotila o stenu. Bezradná pedagogička ostala v šoku. Vedenie školy razom prišlo na pomoc a zavolalo záchranárov. Tí ju previezli do nemocnice s rozbitou hlavou. "Kolegyňa bola v takom šoku, že nám tu pomaly odpadla,“ hovorí riaditeľka školy pre televíziu.

Na celej nepríjemnej situácii je azda najhoršie to, že všetko sa udialo pred očami dvadsiatich prváčikov. Deti sa zľakli, kričali a plakali. Riaditeľka ich poslala okamžite za školským psychológom.  

Podľa prvotných informácií malo byť dôvodom napadnutia učiteľky zlé hodnotenie dcérky agresívnej ženy. Pedagogičku ošetrili v trnavskej nemocnici. Škola podala na matku trestné oznámenie.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu