Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Štyria mladíci zo Šale skončili na peugeote prevrátení mimo cesty: Dvaja sú zranení ťažko!

Mladíci na aute nabúrali do oplotenia a vyvrátili sa
Mladíci na aute nabúrali do oplotenia a vyvrátili sa (Zdroj: Foto: polícia)

TRNAVA - Trnavskí policajti vyšetrujú okolnosti dopravnej nehody, ku ktorej došlo v nedeľu ráno. Vodič na peugeote zišiel z cesty a narazil do oplatenia, pričom auto skončilo prevrátené na boku. Všetci členovia posádky sa zranili, dvaja mladíci ťažko.

"Polícia začala trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví v súvislosti s dopravnou nehodou, ktorá sa stala včera (12.10.) na diaľnici D1 smerom na Trnavu," informovala hovorkyňa trnavských policajtov martina Kredatusová.

Ráno pred siedmou hodinou, v katastri obce Madunice,  zišiel vodič na aute Peugeot Partner mimo cestu. Narazil do oplotenia obory a následne do stromu, kde zostalo auto prevrátené na boku. Okrem vodiča sa v aute viezli dvaja 19-roční a jeden 18-ročný mladík zo Šale. Všetci spolujazdci sa zranili, dvaja utrpeli ťažké zranenia a jeden ľahké. Vodič (20), tiež zo Šale, sa nezranil.

"Pravdepodobnou príčinou nehody je, že sa vodič nevenoval dostatočne riadeniu, resp. pravdepodobne dostal mikrospánok," povedala hovorkyňa a dodala, že za ublíženie na zdraví hrozí vodičovi, v prípade obvinenia a uznania viny, odňatie slobody až na dva roky.

Polícia pripomína vodičom, že nesmú viesť vozidlo, ak je ich schopnosť viesť vozidlo znížená najmä úrazom, chorobou, nevoľnosťou alebo únavou. Už pri prvotných náznakoch únavy je lepšie ihneď odstaviť vozidlo a oddýchnuť si.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu