Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Drzí zlodeji vtrhli bez varovania do domu: Predstierali, že sú policajné komando

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Maskovaní kuklami na hlave, oblečení v čiernych vestách s nápisom Polícia a so zbraňou v ruke - takto v pondelok (29.9.) predpoludním vtrhli do jedného z rodinných domov v Bernolákove dvaja lupiči. Argumentovali, že idú robiť policajnú kontrolu. V dome však peniaze nenašli a ušli len so 40 eurami. Informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Karina Považanová.

V dome bola v čase lúpeže podľa hovorkyne 40-ročná majiteľka, 66-ročná žena a 67-ročný muž. "Jeden z dosiaľ neznámych páchateľov prehľadal celý rodinný dom. Vzhľadom na to, že v dome žiadnu finančnú hotovosť nenašli, pod hrozbou zbrane žiadali jej vydanie od majiteľky domu," priblížila Považanová.Majiteľka však lupičom oznámila, že v dome žiadne peniaze nie sú. Páchatelia tak obe ženy a muža zviazali a pri následnom úteku z domu ukradli majiteľke z kabelky 40 eur. "K zraneniam osôb nedošlo," dodala hovorkyňa.

Udalosť v súčasnosti vyšetrujú policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Senci. "Vyšetrovateľ začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže," zdôraznila hovorkyňa. Po mužoch polícia pátra. Jeden z nich má asi 30 rokov, je vysoký približne 185 centimetrov a má štíhlu postavu. Druhý z nich má asi 40 rokov, je vysoký približne 175 centimetrov a strednej postavy. Akékoľvek informácie o neznámych páchateľoch môže verejnosť oznámiť na bezplatné číslo polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu