Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Tragédia pri Komárne: Vodič rozvážal pečivo, narazil do plota, zahynul jeho kamarát (†33)!

Náraz neprežil vodičov kamarát
Náraz neprežil vodičov kamarát (Zdroj: Foto: polícia)

BRATISLAVA/KOMÁRNO - Tragická nehoda sa stala dnes krátko po 5-tej hodine ráno v Zemianskej Olči v okrese Komárno. Vodič Fiatu Ducato zišiel v zákrute z cesty a narazil do plota rodinného domu.

Z doposiaľ nezistených príčin do plota narazilo pekárenské auto. Vodič Peter bol na pravidelnom rozvoze pečiva. Spolujazdcom bol jeho kamarát Marek, ktorý mu pri práci často pomáhal.

Na miesto havárie okamžite vyštartovali záchranári. "Po príchode sme už len skonštatovali, že spolujazdec utrpel zranenia nezlúčiteľné so životom," povedal hovorca záchranárov Boris Chmel a doplnil, že vodiča ošetrili na mieste.

"Pri dopravnej nehode na mieste zomrel 33-ročný spolujazdec. 29-ročný vodič z Gabčíkova neutrpel žiadne zranenie. Dychová skúška na alkohol bola u neho negatívna," informovala hovorkyňa nitrianskych policajtov Božena Bruchterová. 

FOTO Tragédia pri Komárne:
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Foto: polícia)

K vyšetrovaniu dopravnej nehody bude pribratý aj znalec z odboru cestnej dopravy. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Presné okolnosti nehody a mieru zavinenia polícia vyšetruje. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu