Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Šialenec na kolesách: Opilec na Fabii a jeho divoká jazda, toto bolo viac ako dve promile!

Vodič vo Fabii bol očividne pod vplyvom alkoholu
Vodič vo Fabii bol očividne pod vplyvom alkoholu (Zdroj: Foto: youtube)

BRATISLAVA - Na internete sa objavilo zarážajúce video. Vidno na ňom, ako očividne opitý vodič šoféruje bez dodržiavania akýchkoľvek predpisov. Podľa autora videa mal muž za volantom viac ako dve promile. Našťastie sa nikomu nič nestalo, no jazda odvážneho šoféra stojí za pozretie.

Vodič Škody Fabia bol evidentne pod vplyvom alkoholu. Nedokázal udržať auto v pravom jazdnom pruhu, no predbiehať si trúfol. Dodávku predišiel, ako sa hovorí s božou pomocou, a smelo pokračoval ďalej. Pomýlil si však strany a nie len v obci jazdil v protismere.

Autorovi videa sa podarilo zachytiť, ako vodič Fabie vytláča autá z vozovky, a dokonca si trúfa aj na kamióny, či autá, ktoré ho predchádzali. Cesty brázdil cez obce Ida, Patince a Radvaň nad Dunajom pri Komárne.

Podľa zverejnených informácií vodič, ktorý situáciu snímal, zavolal policajtov a tí odvážneho šoféra počkali v najbližšej dedine.

Jazdiť pod vplyvom alkoholu je nebezpečné ako pre šoféra, tak aj pre ostatných účastníkov cestnej premávky. Ak je množstvo alkoholu nad jedno promile, ide už o trestný čin, za čo môže hroziť aj väzenie. Jazda pod vplyvom alkoholu v množstve pod jedno promile je pokutovaná od 200 do 1000 eur. Rovnako môže takýto vodič dostať zákaz šoférovať až na 5 rokov. Ak sa stane, že niekoho trikrát odsúdia za jazdu pod vplyvom alkoholu, doživotne príde o vodičské oprávnenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu