Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Brutálna vražda pri Senci: Muž (†26) dostal niekoľko rán presne do hrudníka!

Muža našli s niekoľkými ranami v hrudníku
Muža našli s niekoľkými ranami v hrudníku (Zdroj: repro tv markíza)

SENEC – V súvislosti so včerajším prípadom nálezu tela 26-ročného muža z okresu Trenčín, ktoré bolo nájdené v motorovom vozidle Audi A8 zaparkovanom na odpočívadle na ceste medzi Sencom a Sládkovičovom, začal vyšetrovateľ PZ trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy.

Podľa doterajšieho vyšetrovania dosiaľ neznámy páchateľ mal 26-ročného muža usmrtiť v presne nezistenom čase od cca. 07.59 h dňa 12.09.2014 do cca. 10.00 h dňa 13.09.2014 strelnými ranami do oblasti hrudníka. Prípad si vzhľadom na jeho závažnosť na mieste prevzal Odbor kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave. Policajti na prípade naďalej intenzívne pracujú a vykonávajú všetky potrebné procesné úkony smerujúce k náležitému objasneniu veci. Vzhľadom na prvotné štádium trestného konania v súčasnosti nie je možné poskytnúť k prípadu bližšie informácie.

Polícia začala trestné stíhanie

Po tom, čo na odpočívadle medzi Sencom a Sládkovičovom našli v odstavenom aute Audi A8 zastreleného muža, začala polícia trestné stíhanie. Podľa jej doterajšieho vyšetrovania 26-ročného muža z okresu Trenčín usmrtili strelnými ranami do oblasti hrudníka v čase medzi piatkom (12. 9.) a sobotou (13. 9.) ráno. Prípad pre jeho závažnosť prevzala kriminálna polícia.

"Vyšetrovateľ policajného zboru začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy," informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Karina Považanová. Neznámy páchateľ mal podľa zistení polície strieľať niekedy medzi piatkom v čase od 7.59 h a sobotou približne do 10.00 h. Presný čas polícia nevie.

Policajti podľa hovorkyne na prípade naďalej pracujú a vykonávajú všetky potrebné procesné úkony k objasneniu veci. "Vzhľadom na prvotné štádium trestného konania v súčasnosti nie je možné poskytnúť k prípadu bližšie informácie," dodala Považanová.

Polícia žiada o pomoc aj verejnosť a prípadných svedkov. "Najmä okoloidúcich vodičov, ktorí si v uvedenom časovom rozmedzí všimli v blízkosti motorového vozidla akékoľvek podozrivé konanie osoby, prípadne podozrivé motorové vozidlo, alebo disponujú akýmikoľvek informáciami smerujúcimi k objasneniu tohto skutku," podotkla Považanová. Políciu môžu kontaktovať na bezplatnom telefónnom čísle 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu