Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

FOTO tragickej dopravnej nehody pri Malackách: Zomrela 72-ročná spolujazdkyňa Mária!

Dopravná nehoda medzi Studienkou a Malackami Zobraziť galériu (3)
Dopravná nehoda medzi Studienkou a Malackami

STUDIENKA - Tragédia sa stala vo štvrtok o siedmej ráno na ceste medzi obcou Studienka a Malackami. Zrazili sa dve autá, pričom 72-ročná spolujazdkyňa vozidla Vaz desivý náraz neprežila. Pri nehode sa zranilo aj šesť mužov.

"Podľa doterajšieho šetrenia na mieste nehody, 77-ročný vodič vozidla Vaz 2105 jazdil v smere z Malaciek do Studienky, pričom pri odbočovaní z hlavnej cesty doľava došlo z dosiaľ presne nezistených príčin k stretu s oproti idúcim vozidlom Škoda Felícia," informovala hovorkyňa bratislavských policajtov Karina Považanová.

Podľa našich informácií jeden vodič nedal prednosť v jazde a vošiel druhému vodičovi do jazdnej dráhy. V dôsledku toho došlo k silnému nárazu do pravej strany Vazu, kde na mieste spolujazdca sedela 72-ročná Mária. Desivý náraz, žiaľ, neprežila. "Spolujazdkyňa utrpela zranenia nezlúčiteľné so životom," informoval zastupujúci hovorca záchranárov Jozef Minár.

FOTO tragickej dopravnej nehody
Zobraziť galériu (3)

Na mieste sa zranili aj šiesti muži. "32-ročný muž utrpel ťažké poranenie chrbtice, pánvy, hlavy a hornej končatiny, 38-ročný muž utrpel ľahšie poranenie ramena a kolena, ale keďže je liečený na hemofíliu, bol zaevidovaný ako ťažko zranený. Obidvoch mužov sme previezli do bratislavskej nemocnice," doplnil Minár. Tam skončil aj 77-ročný dôchodca, ktorý utrpel stredne ťažké poranenie."Muž utrpel úraz hlavy a otras mozgu," dodal hovorca záchranárov. Ostatní traja účastníci nehody vyviazli s ľahkými poraneniami hlavy a dolných končatín. Záchranári ich previezli do nemocnice v Malackách.

"Dychová skúška u vodiča vozidla Vaz požitie alkoholu vylúčila, v prípade 38-ročného vodiča vozidla Škoda Felícia bol za účelom zistenie požitia alkoholu nariadený odber krvi. Materiálna škoda na vozidlách bola predbežne odhadnutá vo výške 800 eur," dodala Považanová.

FOTO tragickej dopravnej nehody
Zobraziť galériu (3)

Polícia aj v súvislosti s týmto prípadom apeluje na vodičov, aby z dôvodu zvýšeného pohybu motorových vozidiel a osôb v blízkosti lesov počas prebiehajúcej hubárskej sezóny zvýšili v týchto úsekoch svoju pozornosť a dbali na dodržiavanie dopravných predpisov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu