Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Maroš (36) si nechcel vypiť s miestnymi: Strhla sa brutálna bitka, leží v nemocnici!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: youtube.com)

RUDŇANY – Cez víkend sa v dedinke na východe Slovenska strhla poriadna mela. Miestni obyvatelia brutálne zbili 36-ročného Maroš, ktorý po incidente čaká v košickej nemocnici na operáciu. Pri útoku mu zlomili sánku, a to len preto, že s agresormi odmietol vypiť. Na druhý deň ho chceli podplatiť, aby na polícii stiahol trestné oznámenie.

Maroš s kamarátom prechádzal okolo jedného domu v Rudňanoch. Jeho obyvatelia ho zavolali, nech si s nimi ide vypiť. On odmietol, to ale nemal urobiť, pretože po tom prišla brutálna bitka. Muža chytili pod krk a strhla sa poriadna mela.

"Za ním vlastne stála nejaká tlupa osadníkov, ktorí vybehli von a začali týchto obidvoch ľudí, ktorí išli po tej ceste, bezhlavo biť," opisuje pre TV Joj Marošov brat.

Po útoku skončil muž v nemocnici so zlomenou sánkou. Ako cituje televízia svedkov, útočníci mlátili ako divé zvery všetkých, ktorí sa im dostali pod ruky. Podgurážení agresori sa presunuli v presile pod bytovku a tam vo vyčíňaní pokračovali. "Tu sedeli traja, či dvaja a za nimi prišla celá zberba. Bili každého, koho stretli," opisuje svedok.

Na miesto dorazili privolaní policajti. Útočníci mali skákať aj do mužov zákona.

Úplatky kvôli trestnému oznámeniu

Na druhý deň po útoku chceli bitkári napadnutých podplatiť, aby stiahli na polícii trestné oznámenia. Príbuzní agresorov majú na celú vec iný pohľad. Podľa nich bitku vyprovokoval Maroš.

"Mám trinásťročnú vnučku. Chytal ju na intímnych partiách, nedal jej pokoj. Tak preto my sme na neho skočili. Dve facky sme mu dali a ja s metlou a aj nevesta," hovorí žena z rodiny. Na to Maroš argumentuje, že nič z toho nie je pravda. „Aj ten svedok, ktorý bol s mojím bratom, povedal, že tam žiadne dieťa ani žiadne ženy okolo neboli,"  tvrdí.

Muž utrpel pri krvavej bitke zlomeniny lícnych a sánkových kostí na obidvoch stranách tváre. V košickej nemocnici ho budú operovať.   

Polícia na prípade intenzívne pracuje. „Vo veci sme začali trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví a výtržníctvo,“ informovala hovorkyňa košických policajtov Jana Mésarová.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu