Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Zlodej kaskadér utekal policajtom: Skočil do Váhu, ratovali ho rybári

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Tip čitateľa)

TRENČÍN - Pri úteku pred policajtmi z chatovej oblasti Zamarovce v Trenčianskom okrese skočil 33-ročný zlodej do Váhu. Z vody ho vyťahovali rybári. Polícia ho obvinila z prečinu krádeže a porušovania domovej slobody.

Ako informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová, muža pristihol majiteľ záhradnej chatky vo štvrtok (21.8.) počas jej vykrádania. Zlodej sa dal na útek, pričom niektoré ukradnuté veci stratil.

"Majiteľ kontaktoval políciu a poskytol opis muža, ktorý sa mu vlámal do chatky. Policajti začali po podozrivom mužovi pátrať aj pomocou služobného psa. Pes chytil stopu a prišiel až k Váhu, kde sa pachová stopa stratila. Policajti usúdili, že muž zrejme skočil do vody. Potvrdili to aj rybári, ktorí muža krátko pred ich príchodom vyťahovali z vody," uviedla policajná hovorkyňa.

Ako dodala, policajti našli podozrivého muža schovaného v kríkoch. Policajti podchladenému mužovi poskytli prvú pomoc, k vlámaniu sa priznal. Majiteľom poškodených chatiek vznikla škoda asi 100 eur, hrozí mu až trojročné väzenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu