Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Masaker na Liptove: Ivan (†41) zastrelil matku s dcérou (†65,45), po tom seba!

Miesto činu Zobraziť galériu (3)
Miesto činu (Zdroj: foto: tv joj)

LIPTOVSKÁ LÚŽNA - Liptovom otriasa krvavá dráma. V malej dedine Liptovská Lúžna v okrese Ružomberok sa dnes strieľalo. Výsledkom sú traja mŕtvi. Podľa medializovaných informácií Ivan (†41) mal najprv zastreliť dve ženy - matku (†65) s dcérou (†45), následne vybehol na ulicu a zbraň obrátil proti sebe.

Krvavý incident sa odohral poobede, približne o 16-tej hodine. Útok neprežila strelcova expriateľka 45-ročná Katka a jej 65-ročná matka Dana. Ivan (†41) následne vybehol z domu a nešťastie dokonal. Život si vzal na poli za budovou neďalekých miestnych potravín.

Masaker na Liptove: Ivan
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Žilinský krajský policajný hovorca Radko Moravčík potvrdil, že na mieste zahynuli tri osoby. "Polícia v súčasnej dobe na mieste vykonáva prvotné procesné úkony vo veci podozrenia z obzvlášť závažného zločinu vraždy, a preto nie je možné k tejto tragédií poskytnúť bližšie informácie. Tie poskytneme hneď, ako to bude možné," dodal Moravčík.

Na miesto okamžite dorazili privolaní záchranári."Po príchode na miesto sme už, žiaľ, skonštatovali smrť. Traja ľudia podľahli svojim zraneniam," povedal hovorca záchranárov Boris Chmel.

Masaker na Liptove: Ivan
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Mŕtve ženy našla sestra a dcéra

Podľa medializovaných informácií mala do domu najprv vojsť Katkina sestra. Ostala v šoku z hrozivého pohľadu. Svojim najbližším nedokázala pomôcť. V rodinnom dome, kde sa stala tragédia, bývala so svojou sestrou. Dnes k nim prišla na návštevu matka. V čase nešťastia bola jedna zo sestier v obchode. 

Muž strieľal z nelegálne držanej guľovnice, údajne ešte z čias druhej svetovej vojny. Najprv búchal dlhou guľovou zbraňou do dverí, aj do nich strieľal. Mŕtve ženy našli v posteli.

Streľba sa odohrala v rodinnom dome. Predchádzala jej hádka. Špekuluje sa, že možným motívom mužovho konania bola žiarlivosť, peniaze, ale aj alkohol. Ivan sa len nedávno vrátil z väzenia. Už v minulosti sa nebohým ženám vyhrážal, že ich zabije.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu