Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Richard (46) zo Zvolena prepichol tehotnej manželke (32) pľúca: Skončil za mrežami!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

ZVOLEN - Rodina, priatelia, ale aj široká verejnosť je otrasená ohavným činom 46-ročného Richarda. Ešte minulý týždeň zaútočil na svoju tehotnú manželku 32-ročnú Denisu a bodal ju nožom. Žena skončila s prepichnutými pľúcami v nemocnici, agresor je už vo väzbe.

„V sobotu sme muža obvinili zo zločinu ublíženia na zdraví a z prečinu výtržníctva,“ informovala hovorkyňa banskobystrických policajtov Petra Kováčiková a dodala, že vyšetrovateľka podala návrh na mužovo väzobné stíhanie. Sudca Okresného súdu vo Zvolene návrh akceptoval, Richarda vzali do väzby. Vyšetrovanie naďalej prebieha.  

Po desivom útoku leží mladá žena v nemocnici v stabilizovanom stave. Podľa našich informácií je v piatom mesiaci tehotenstva. Utrpela bodné poranenia do oblasti pľúc.

Richard sa voči svojej manželke správal neuveriteľne agresívne. Za jeho skratovým konaním mala byť žiarlivosť. Podozrieval ju, že čaká dieťa s iným mužom. Podľa našich informácií hádky medzi manželmi boli časté, Richard sa mal Denise opakovane vyhrážať a fyzicky ju napádať.  

Manželmi boli vyše rok. Tento incident sa odohral v piatok v noci, keď sa vracali po oslave manželkiných narodenín zo zvolenského baru domov. Počas cesty Richard tehotnú Denisu napadol nožom. Na veľké šťastie, záchranári včas zasiahli a zranenú ženu previezli do nemocnice.

Zbraň sa doteraz nepodarilo nájsť.    

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu