Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ľubomír(34) zaútočil na ženu drevenou palicou: Upadla do bezvedomia

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

CHMINIANSKE JAKUBOVANY - Zo zločinu ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom výtržníctva obvinil vo štvrtok (14.8.) prešovský vyšetrovateľ 34-ročného muža z obce Chminianske Jakubovany. Obvinený mal podľa prešovskej krajskej policajnej hovorkyne Jany Migaľovej v utorok (12.8.) okolo 18. hodiny v rómskej osade v Chminianskych Jakubovanoch, v blízkosti rodinných domov, napadnúť ženu.

"Za prítomnosti ďalších osôb na mieste prístupnom verejnosti pristúpil k 48-ročnej miestnej žene a fyzicky ju napadol drevenou palicou. Žena utrpela úder do hlavy, spadla na zem a upadla do bezvedomia," priblížila hovorkyňa. Podľa predbežného vyjadrenia lekára zranenie si vyžiada trojmesačnú dobu liečenia. 

"Už nasledujúci deň po útoku bola dopoludnia vtedy podozrivému Ľubomírovi obmedzená osobná sloboda, bol zadržaný a umiestnený do cely policajného zaistenia," dodala Migaľová s tým, že vyšetrovateľ spracoval podnet na podanie návrhu na vzatie obvineného do väzby. Obvinenému mužovi, ak sa mu vina preukáže, hrozí štvor- až desaťročné väzenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu