Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nehoda na D1 pri Senci: Pripravte sa na piatkovú dopravnú zápchu!

havária na D1 pri Senci
havária na D1 pri Senci (Zdroj: Foto: Facebook)

SENEC - Policajti dnes dokumentovali na D1 dopravnú nehodu. Došlo k stretu kamiónu, ktorý skončil v stredových zvodidlách, s osobným autom. Zranený je jeden muž. Doprava bola obmedzená, momentálne sú už oba smery sprejazdnené.

"Podľa súčasných zistení na mieste nehody, 38-ročný vodič nákladného motorového vozidla zn. Mercedes Benz (EČV- BA) idúci v pravom jazdnom pruhu nedodržal bezpečnú vzdialenosť a s vozidlo narazil do osobného motorového vozidla Renault Clio (EČV – HC), ktoré bolo v tom čase odstavené v pravom jazdnom pruhu," informuje hovorkyňa bratislavských policajtov Karina Považanová.

Podľa polície vodič na Mercedese pravdepodobne strhol riadenie doľava, následkom čoho došlo k stretu s Ivecom (EČV- BA) idúcim v strednom jazdnom pruhu a napokon Mercedes narazil do stredových betónových zvodidiel.

Kvôli zrážke sa posunuli stredové betónové zvodidlá do protismernej časti diaľnice. Výška škody sa v súčasnosti vyčísluje. "Vykonanou dychovou skúškou bolo požitie alkoholických nápojov u vodičov, ktorí boli účastníkmi nehody, vylúčené," doplnila Považanová.

Na mieste okamžite zasahovali aj privolaní záchranári. Zranenia utrpel 39-ročný Ľuboš. "Na mieste sme ošetrili muža s ľahkým zranením pleca a ramena. Odmietol prevoz na ďalšie vyšetrenie do nemocnice. Na vlastnú žiadosť ostal na mieste," informoval zastupujúci hovorca záchranárov Jozef Minár.

Obmedzenie v doprave

"Krajský dopravný inšpektorát KR PZ v Bratislave upozorňuje vodičov na dopravné obmedzenie na diaľnici D1. Z dôvodu dokumentovania dopravnej nehody a odstraňovania jej následkov sú v súčasnosti ľavé jazdné pruhy diaľnice D1 v km 26,3 v oboch jazdných smeroch neprejazdné," informovala hovorkyňa po nehode.

V súčasnosti sú sprejazdnené všetky jazdné pruhy v oboch smeroch.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu