Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO zbesilej naháňačky po Galante: Jaro (33) na audine zdemoloval dve policajné autá!

Zdemolované policajné auto Zobraziť galériu (4)
Zdemolované policajné auto (Zdroj: Foto: polícia)

GALANTA - S nevídanou drzosťou 33-ročného Jaroslava z Paty sa museli v stredu pasovať galantskí policajti. Muža chcela skontrolovať hliadka, ten však začal na svojom luxusnom Audi A8 unikať. Výsledkom sú dve zdemolované policajné autá, do ktorých zámerne narazil.

Galantskí policajti chceli v stredu po 22-hej hodine skontrolovať vodiča na audine pre podozrenie z dopravného priestupku. Na výzvu nereagoval a pokračoval ďalej v jazde po meste až k čerpacej stanici, kde dostal šmyk a prešiel do protismeru, informovala hovorkyňa trnavských policajtov Mária Linkešová.

FOTO zbesilej naháňačky po
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Jaroslav na svojom aute doslova zaútočil na policajné vozidlá. Keď sa dostal do protismeru, zastal pri benzínke. Policajti ostali stáť v smere jazdy. Muž, keď oproti sebe uvidel pristavené policajné auto Seat Leon, prudko pridal a zámerne narazil do prednej časti služobného auta, ktoré tlačil pred sebou. Aby policajtom unikol, začal vzápätí cúvať až na stred vozovky. Tam už ale stála druhá policajná hliadka na Kia Ceed. Prudko vrazil aj do nich. Po náraze sa obe autá od seba odrazili.

FOTO zbesilej naháňačky po
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

"Policajti ho pod hrozbou zbrane vyzvali, aby v konaní nepokračoval a muža zadržali. Pre zranenia dvoch policajtov bola privolaná rýchla zdravotná pomoc, ktorá oboch ošetrila," dodala Linkešová. Policajti utrpeli pri čelnom náraze ľahšie zranenia. Muža zadržali a umiestnili ho do policajnej cely. Pretože bol zranený, bola mu poskytnutá lekárska starostlivosť.

Podľa našich informácií je Jaroslav v okolí známy kvietok. Trikrát bol stíhaný za majetkovú trestnú činnosť a dvakrát pre drogy. Iba nedávno ho prepustili z väzby. Keď ho v stredu policajti zadržali, nemal vodičský preukaz. Mal iba náhradný doklad o zadržaní, ktorý ho však neoprávňoval jazdiť akoby vodičák mal.

Podľa medializovaných informácií, po nehode do niekoľkých minút prišlo na miesto množstvo ďalších luxusných áut.

FOTO zbesilej naháňačky po
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Alkohol u 33-ročného vodiča polícia na mieste nezistila. Škoda na vozidlách bola odhadnutá najmenej na 10 tisíc eur. „Muž je obvinený zo zločinu útoku na verejného činiteľa. Vyšetrovateľ zároveň spracoval návrh na jeho väzobné stíhanie,“ doplnila Linkešová. V prípade dokázania viny mu môže hroziť väzenie na 3 až 8 rokov.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu