Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pomôžte nájsť nezvestných mužov a objasniť dopravnú nehodu

Dopravná nehoda medzi Trnavou a Bučanmi Zobraziť galériu (4)
Dopravná nehoda medzi Trnavou a Bučanmi (Zdroj: PZ)

TRNAVA - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po dvoch nezvestných mužoch.

Miroslav Mihálik (27) zo Žlkoviec bol 25. júla ošetrený v nemocnici a následne bol prepustený. Odvtedy sa neozval svojim blízkym a vykonanými pátracími akciami sa polícii nepodarilo vypátrať ho. Miroslav Mihálik je 165 cm vysoký, zavalitej postavy, má hnedé  oči. Okolo úst má briadku hnedej farby a krátke hnedé vlasy. Oblečené mal modré pracovné nohavice a modré tričko.

Miroslav Mihálik
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: PZ)

Druhou nezvestnou osobou je Ladislav Páleník (66) zo Sasinkova (okr. Hlohovec). V pondelok, 28. júla, bol aj on ošetrený v trnavskej nemocnici a odvtedy sa zdržiava na neznámom mieste a príbuzní sa s ním nevedia skontaktovať. Ladislav Páleník je vysoký 160 cm, má štíhlu postavy, hnedé oči. Vlasy krátke šedivé, s plešinou na temene, prešedivené fúzy. Na tvári a na ľavom predlaktí má ošetrené zranenia. Na sebe mal modré džínsy.

Ladislav Páleník
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: PZ)

Polícia objasňuje dopravnú nehodu

Polícia žiada občanov aj o pomoc pri objasnení dopravnej nehody. V stredu (30.7.) o 21.35 h  na ceste I/61 medzi Trnavou a Bučanmi viedol nezistený vodič neznáme auto smerom na Bučany. V km 57 predchádzal iné auto, pričom ohrozil posádku oproti idúceho Renaultu Clio červenej farby. Jeho 26 ročná vodička z Trnavy, aby zabránila zrážke, strhla riadenie vozidla vpravo a skončila mimo cesty. Polícia žiada svedkov tejto nehody, aby sa prihlásili na dopravnom inšpektoráte na čísle: 0961 10 3510 alebo na bezplatnej linke 158. 

Dopravná nehoda medzi Trnavou
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: PZ)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu