Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tragédia v Leopoldove: Tínedžerka (†18) vykrvácala vo vani, jej nevlastný otec (†52) sa mal zabiť!

Miesto činu Zobraziť galériu (2)
Miesto činu (Zdroj: foto: tv markíza)

LEOPOLDOV - Mestom v Trnavskom kraji otriasa tragédia. V rodinnom dome našli dve mŕtve telá. Mladá dievčina (†18) vykrvácala a jej nevlastný otec sa mal usmrtiť sám. Polícia preveruje, či nešlo o vraždu a následne samovraždu.

„Polícia vyšetruje zločin vraždy, ku ktorému došlo v stredu v Leopoldove. 52-ročný muž a 18-ročná dievčina boli nájdení usmrtení v rodinnom dome. Na miesto bol vyslaný vyšetrovací výjazd a následne obhliadajúci lekár,“ informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.  

Skrvavené telá mala nájsť mama dievčaťa a partnerka mŕtveho muža, keď prišla domov. Telá takto mali ležať štyri až päť hodín. Podľa informácií Tv Markíza nevlastný otec zastrelil dievčinu a potom zbraň otočil proti sebe. Bezvládnu dcéru našla mama vo vani, telo jej partnera ležalo vedľa v izbe.

Na tele muža, ktoré bolo v obývačke na gauči, bolo zistených viac bodnorezných rán. Na tele mladej ženy neboli nájdené znaky vonkajšieho násilia, nájdená bola v kúpeľni vo vani,“ doplnila hovorkyňa.

Tragédia v Leopoldove: Tínedžerka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: foto: tv markíza)

Nariadená je súdna pitva, ktorá určí príčinu smrti. Polícia vykonala obhliadku miesta činu a vypočúva svedkov. „Preverujeme aj tú verziu, že mohlo ísť o vraždu a následnú samovraždu. Ku skutku prišlo v dopoludňajších hodinách,“ uzavrela Kredatusová.  

Tragédiou je otrasená rodina, priatelia, ale aj známi. Ako pre televíziu povedali susedia, v rodine boli už dlhšie nezhody a táto udalosť nie je prvým nešťastím. Pred dvoma rokmi spáchal samovraždu biologický otec dievčaťa. Muž skočil pod vlak.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu