Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zástupcu šéfa bratislavských PMJ-čkárov vyšetrujú: Kvôli tomuto VIDEU pre dcéru!

Zobraziť galériu (3)

BRATISLAVA - Ďalší škandál so zneužitím policajných uniforiem a auta. Tentokrát je v ňom však namočený jeden z najvyššie postavených policajtov v Bratislave. Svojej dcére chcel zrejme urobiť takú veľkú radosť, že zabudol pritom aj na zákon. Už ho kvôli podozreniu zo zneužitia právomoci verejného činiteľa vyšetrujú nadriadení.

Za všetko môže VIDEO, ktoré ešte pred pár hodinami viselo na youtube. Po tom, čo sa škandál prevalil, ihneď ho stiahli. Sú na ňom študenti z obchodnej akadémie Račianska v Bratislave a je natočené v štýle únosu triednej knihy, podobne ako na viacerých iných školách. Tentokrát však s jednou výnimkou. V klipe je totiž skutočné policajné auto a decká pobehujú v skutočných policajných uniformách.

Zástupcu šéfa bratislavských PMJ-čkárov
Zobraziť galériu (3)

Jednou zo žiačok, ktorá v ňom vystupuje, je pritom Henrieta, dcéra zástupcu šéfa PMJ v Bratislave Henricha Klačanského. Preto vzniklo podozrenie, či služobné vozidlo Seat Leon, ktoré slúži len funkcionárom polície a bežný policajt sa k nemu ani nedostane, nezapožičal do študentského klipu on. Klačanský sa k tomu odmietol vyjadriť. „Nerád by som sa k tomu vyjadroval, riešia to moji nadriadení,“ reagoval pre Topky Klačanský. Povolenie na zapožičanie podľa našich informácii od nikoho nedostal. Podľa policajnej hovorkyne Tatiany Kurucovej začali proti Klačanskému viesť konanie. „Za poskytnuté informácie Vám ďakujeme, predmetnú vec berieme ako podnet, ktorý preveríme, vo veci vykonáme šetrenie. Na Vaše otázky Vám budeme vedieť zodpovedať až po obdržaní záverov z vykonaného šetrenia v predmetnej veci,“ uviedla.

Šéf tlačového odboru Ivan Netík nám prezradil, že inšpekcia sa zatiaľ prípadom nezaoberá a počkajú si na to, ako dopadne interné šetrenie.

Klačanský

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu