Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Modelka bola pred vraždou na Slovensku: Zaľúbené SMS-ky milencovi, bola ním posadnutá?

Slovenka tvorila pár so zavraždeným ešte donedávna Zobraziť galériu (10)
Slovenka tvorila pár so zavraždeným ešte donedávna (Zdroj: YouTube)

COSTA DEL SOL - Bola ním posadnutá?! Mladučká modelka Mária Kukučová (23), ktorá prerazila v zahraničí, bola ešte pred pár dňami na Slovensku. Teraz po nej pátra polícia, ktorá ju podozrieva z toho, že v španielskej vile zavraždila britského obchodníka so zlatom Andrewa Busha. S milionárom ešte pred dvoma rokmi tvorila ukážkový pár a na internete sa chválila zaľúbenými SMS-kami, ktoré si s Britom v tom čase vymieňala. Krátko pred smrťou sa však začal stretávať s inou, na čo mala Kukučová reagovať žiarlivostnými scénami.

Slovenka Mária Kukučová figuruje v prípade vraždy britského milionára ako hlavná podozrivá. V osudný deň mala na Andrewa Busha a jeho novú milenku čakať v jeho vile v Costa del Sol, a potom ju svedkovia videli odchádzať z miesta činu na Bushovom Hummeri. Vo vile našli už len Bushovo mŕtve telo v kaluži krvi, vedľa ktorého ležala aj vražedná zbraň. "Prípad je vyšetrovaný ako vražda a polícia hľadá exmilenku mŕtveho muža v súvislosti s podozrením, že zločin spáchala. Preverujú možnosť, že vnikla do vily v čase, keď bol Bush preč a niekoľko dní tu čakala na jeho návrat," povedal zdroj oboznámený s vyšetrovaním denníku The Mirror.

Milionára našli zavraždeného v jeho španielskej vile.
Zobraziť galériu (10)
Milionára našli zavraždeného v jeho španielskej vile.  (Zdroj: int)

Polícia po slovenskej modelke vyhlásila pátranie, no doposiaľ sa ju nepodarilo nájsť. Len dva týždne pred vraždou bola pritom Kukučová doma na Slovensku. Podľa profilu na sociálnej sieti si bola zacvičiť vo fitnes centre v Novom Meste nad Váhom, len pár kilometrov od jej rodného Trenčína. "Pálim všetky kalórie," písala vtedy na Facebooku.

Podľa susedov v španielskom Costa del Sol sa Kukučová k Bushovi nasťahovala ešte pred dvoma rokmi. Z tohto obdobia pochádzajú aj videá, v ktorých Slovenka vyznáva Britovi lásku. V záberoch sprevádzaných romantickou piesňou sa okrem ich spoločných fotografií objavili aj SMS-ky, ktoré si zaľúbenci v tom čase vymieňali. Pri pohľade na zamilované správy nemožno pochybovať o tom, že boli obaja zaľúbení až po uši.

Britský milionár Slovenke lásku opätoval.
Zobraziť galériu (10)
Britský milionár Slovenke lásku opätoval.  (Zdroj: YouTube)

Bush si však prednedávnom našiel novú priateľku, čo údajne Kukučová znášala veľmi ťažko. Podľa jeho súčasnej milenky už v minulosti bola v jeho luxusnej vile, keď sa tam pár po týždni vrátil. Bush vtedy vraj musel zavolať ochranku, pretože ho bývalá odmietala pustiť dovnútra. O tom, či bola za brutálnym činom žiarlivosť či posadnutosť bývalým partnerom, možno v týchto chvíľach iba špekulovať.

Kukučová fotografiami s milionárom Bushom zapĺňala internet.
Zobraziť galériu (10)
Kukučová fotografiami s milionárom Bushom zapĺňala internet.  (Zdroj: YouTube)

Zaľúbené SMS-ky medzi Slovenkou a zavraždeným Britom

M. K. (Mária Kukučová): ... dávam ti vedieť :-) Aký máš deň, striptér?

A. B. (Andrew Bush): Práve som prišiel do apartmánu a spomínam na nás. Sviečky sú krásnou pripomienkou toho, ako som sa s mojím dievčaťom bláznivo miloval.  

...

M. K.: S tebou láska, každú sekundu... a tvoj najlepší magický moment? Samozrejme so mnou môj drahý ;-)

A. B.: Chýbaš mi, moja krásna princezná. Najlepší magický moment mám s tebou vždy. Na koho myslíš? Chýbaš mi. Pošli mi fotografiu.

Zaľúbené SMS: Slovenka a zavraždený milionár

A. B.: Teším sa z toho, akými obrovskými pozitívnymi životnými zmenami si prešla, odkedy si v Anglicku. Posúvaš sa v živote vpred úžasným smerom. Tvoj život bude vždy plný vzrušenia a radosti a ja tu budem vždy pre teba, aby som ťa podporil a tešil sa s tebou. Ži svoj život šťastne a vášnivo. A vždy mysli na to, že nech budeme od seba akokoľvek ďaleko, vždy mi budeš chýbať princezná moja.

Zaľúbené SMS: Slovenka a zavraždený milionár 2

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu