Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Prostitútka s HIV je na slobode: Stále sexuje za peniaze, nachytali ju pri tom na vlastnej koži!

Toto je infikovaná Prievidžanka
Toto je infikovaná Prievidžanka (Zdroj: TV JOJ)

PRIEVIDZA - Nehorázne! Mladú ženu (32) z Prievidze, ktorá napriek tomu, že je infikovaná smrteľným vírusom HIV naďalej poskytovala sexuálne služby, nezastavilo ani obvinenie. V predávaní vlastného tela pokračuje, o čom sa presvedčil aj televízny redaktor, ktorý si s ňou dohodol stretnutie. Keď však zistila, že v skutočnosti záujem o sex nemá, jednu mu vrazila a zdupkala.

Infikovanú Prievidžanku v meste každý pozná. Najstaršiemu remeslu sa vraj venuje už roky. Nezastavilo ju dokonca ani to, že jej v roku 2006 diagnostikovali vírus HIV. V poskytovaní sexuálnych služieb pokračovala a dovedna ohrozila stovky mužov. Niekoľkých z nich údajne aj nakazila. "Tú ženu pozná každý v Prievidzi. Robí to už sedem rokov, toto je naozaj vážne. Viem minimálne o desiatich ľuďoch, čo sú už infikovaní, " povedal televízii JOJ jeden z miestnych obyvateľov.

Polícia voči nej začiatkom týždňa vzniesla obvinenie a pohrozila jej až 12-ročným väzením. "Policajný vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície z Prievidze  vzniesol obvinenie 32-ročnej žene z okresu Prievidza zo zločinu „ohrozovanie vírusom ľudskej imunodefencie," informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová. Prievidžanka si však z toho ťažkú hlavu nerobí. Stíhajú ju totiž na slobode a tak jej nič nebráni v tom, aby v obšťastňovaní a ohrozovaní mužov pokračovala. Možno len zdravý úsudok, o ktorom v tomto prípade nemôže byť ani reč.

Presvedčil sa o tom na vlastnej koži aj redaktor televízie JOJ, ktorý si s infikovanou ženou dohodol stretnutie. Prievidžanka v domnení, že pôjde o ďalšieho klienta na stretnutie prišla, no keď zistila, že k sexu za peniaze nedôjde, udrela ho a odišla preč. 

A ako je vôbec možné, že sa táto nepoučiteľná žena môže slobodne pohybovať medzi ľuďmi? Policajti ju pri doručení obvinenia upozornili, že ak bude v trestnej činnosti pokračovať, bude dôvod na jej väzobné stíhanie. Podľa advokáta Jána Kanabu ju však mali za mreže posadiť hneď. "Za menšie a menej závažné trestné činy berú ľudí do väzby a za takýto závažný ju nechajú na slobode, nechápem to," povedal pre televíziu.

Infikovaná žena je údajne závislá na drogách a jej jediným zdrojom obživy je poskytovanie sexuálnych služieb za peniaze. Podľa advokáta Kanabu je to časovaná bomba. Ak totiž zostane naďalej na slobode, hrozí, že nakazí mnoho ďalších ľudí.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu