Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Radodajke z Prievidze hrozí 12 rokov basy: Sex za 50 eur aj so smrteľným bonusom!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

PRIEVIDZA - Pozor na inzeráty zo sociálnych sietí. Mladá Prievidžanka (32) ohrozila životy minimálne štyroch mužov, ktorým za finančnú odmenu poskytla sexuálne služby. Pred tým, ako došlo k pohlavnému styku im totiž "zabudla" spomenúť jeden podstatný detail, ktorý ich všetkých mohol dostať na smrteľnú posteľ.

Prievidžanka sa začala najstaršiemu remeslu venovať ešte v apríli minulého roka. Na sociálne siete si zavesila inzerát, v ktorom ponúkala sexuálne služby za "lákavé" ceny. "Za pohlavný styk si „účtovala“ 50 € a za orálny sex mala „taxu“ 25 €," informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová. Na záver však zabudla dodať, že muž, ktorý sa k sexu s ňou odhodlá, doslova riskuje život.

Ešte v roku 2006 jej totiž diagnostikovali vírus HIV. Rozdávaním vlastného tela za peniaze tak ohrozila životy najmenej štyroch mužov. U jedného z nich dokonca niekoľko dní prespávala, no keď zistil, že po nociach spáva za peniaze s inými, preveril si ju. "Zistil, že je nositeľkou vírusu, čo obvinená Prievidžanka popierala. Po tomto ju muž vyhodil z bytu," dodala Antalová.

Mladá žena našťastie ani jedného z "klientov" nenakazila, no vystavila ich nebezpečenstvu, za čo už bolo voči nej vznesené obvinenie. "Policajný vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície z Prievidze  vzniesol obvinenie 32-ročnej žene z okresu Prievidza zo zločinu „ohrozovanie vírusom ľudskej imunodefencie," uviedla Antalová s tým, že v prípade dokázania viny jej hrozí až 12 rokov za mrežami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu