Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Muž napadol svoju manželku, hrozia mu tri roky

Ilustračné foto
Ilustračné foto

NITRIANSKE PRAVNO - Z prečinu nebezpečného vyhrážania obvinil 20. marca poverený policajt z Obvodného oddelenia Policajného zboru (PZ) v Nitrianskom Pravne 46-ročného muža. Obvinený ešte 19. marca podvečer fyzicky napadol svoju o rok mladšiu manželku. TASR o tom dnes informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Trenčíne Elena Antalová.

"Muž na posteli v detskej izbe začal svoju manželku škrtiť a počas toho sa jej vyhrážal zabitím. Vystrašenej žene sa podarilo vytrhnúť a ušla pred ním do kuchyne. Agresívny manžel ju v kuchyni začal biť, v ďalšej bitke mu však zabránil syn. Odsotil ho a spolu s matkou ušli na Obvodné oddelenie PZ. Obvinený spôsobil svojej manželke pomliaždeniny a odreniny na krku, ktoré jej ošetrila privolaná Rýchla zdravotná pomoc," priblížila Antalová.

Ako doplnila, poverený príslušník spracoval návrh na väzobné stíhanie obvineného a na základe príkazu sudcu Okresného súdu v Prievidzi bol minulý piatok (21. 3.) eskortovaný do väzby v Ilave.

"Obvinenému v prípade, ak mu súd preukáže vinu, hrozí trest odňatia slobody od šiestich mesiacov do troch rokov," uzavrela.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu