Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Stopy po nezvestnej Češke (29) vedú na Slovensko: Prekopali záhradu jej exmilenca!

Po Renáte niet ani stopy už dva roky Zobraziť galériu (3)
Po Renáte niet ani stopy už dva roky (Zdroj: Polícia ČR, FB)

STARÁ TURÁ - Našli telo? Policajti v utorok dopoludnia prehľadávali záhradu rodinného domu v Starej Turej, kam ich mali zaviesť nové stopy v prípade nezvestnej Češky Renáty Gašparovej (29). Tá z ubytovne v Uherskom Hradišti odišla ešte pred dvoma rokmi s tým, že ide za bývalým partnerom na Slovensko. Odvtedy sa po nej akoby zľahla zem.

Telo nezvestnej Češky mala v utorok polícia hľadať na pozemku v Starej Turej v časti Trávniky. Išlo o rodinný dom rodičov Dominika, ktorý bol Renátiným posledným partnerom, informuje Tv JOJ. Dostali totiž údajne echo, že by jej telo mohlo byť zakopané na ich záhrade. Či sa toto podozrenie potvrdilo, nevedno. Polícia sa doposiaľ k prípadu nevyjadrila.

Stopy po nezvestnej Češke
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Polícia ČR, FB)

Česká polícia vyhlásila po Renáte pátranie ešte pred dvoma rokmi. V tom čase bola tehotná a žila na ubytovni v Uherskom Hradišti, kam sa po rozchode so slovenským partnerom a zároveň otcom dieťaťa Dominikom presťahovala. Pár predtým vyše dva roky žil v Starej Turej.

Renáta zistila, že je tehotná až po rozchode s Dominikom, no na bábätko sa veľmi tešila. V osudný deň chcela pre malé spolu s mamou Vlastou nakúpiť oblečenie. Plány však na poslednú chvíľu zrušila a povedala, že odchádza za Dominikom do Starej Turej, aby sa dohodli na alimentoch. "Neviem, kde môže byť. Vždy sa mi ozvala. Vždy! V byte ostalo takmer všetko. Verím, že žije, inak by som sa zbláznila," povedala pred dvoma rokmi zúfalá Renátina matka.

Stopy po nezvestnej Češke
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Polícia ČR, FB)

Česká polícia vtedy po žene vyhlásila celoštátne pátranie a požiadala o spoluprácu aj slovenských kolegov. Tých po dvoch rokoch stopy priviedli späť do Starej Turej.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu