Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tragická nehoda v Prešove: Vodič Fiatu (55) sa zrazil s kamiónom, neprežila spolujazdkyňa (†53)

Ilustračný obrázok
Ilustračný obrázok

PREŠOV – Dnes ráno krátko po siedmej hodine sa stala vážna dopravná nehoda na ceste z Prešova v smere do Sabinova. Po tom, čo vodič Fiatu (55) vošiel do protismeru a zrazil sa s kamiónom, neprežila spolujazdkyňa, jeho manželka. Na mieste bola mŕtva.

Vodič Fiatu (55) na ceste v smere do Sabinova zatiaľ z nezistených príčin vošiel do protismeru a pravým bokom svojho auta narazil do oproti idúceho kamiónu. Na sedadle spolujazdca sa nachádzala jeho manželka (†53). Tá bola po hrozivom náraze mŕtva. Obidvaja boli Prešovčania. Ako uviedla prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová: „Alkohol ani u jedného z vodičov nebol zistený.“

Na mieste nešťastia ihneď zasahovali záchranári. Bezodkladne boli vyslané dve sanitky. Od nahlásenia nehody boli na mieste do ôsmich minút. „Lekár po príchode už, bohužiaľ, mohol konštatovať len smrť u ženy († 53), spolujazdkyne vodiča Fiatu. Ten utrpel poranenia hlavy. Potom, čo ho záchranári stabilizovali, ho transportovali do prešovskej nemocnice na oddelenie traumatológie. Vodič kamiónu nebol zranený,“ uviedol Boris Chmel, hovorca záchranárov.

 „Bližšie okolnosti dopravnej nehody, ako aj to, prečo k nej došlo, sú predmetom ďalšieho vyšetrovania“ doplnila Migaľová. Poverený príslušník policajného zboru začal v prípade trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu