Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Brutálna vražda v Opatovciach: Nezvestného Filipa (†26) našli dobodaného v rieke!

Filipovo telo údajne našla jeho sestra
Filipovo telo údajne našla jeho sestra (Zdroj: Polícia,panoramio.sk)

NITRA – Pátranie po Filipovi (†26) z Opatoviec nad Nitrou, ktorý pred vyše týždňom zmizol bez stopy, skončilo mimoriadne tragicky. Mladíkovo mŕtve telo vytiahli v sobotu popoludní z rieky Nitra. Nešlo však o nešťastnú náhodu, Filipa niekto brutálnym spôsobom zavraždil.

V obci Opatovce nad Nitrou (okres Prievidza) objavili telo zavraždeného muža. Jeho identitu polícia ešte skúma, no podľa Tv JOJ ide o nezvestného Filipa, po ktorom polícia pátrala vyše týždňa.  Ako informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, telo našli v sobotu 24. augusta pred 14:30 v rieke Nitra. Mŕtvola tam zrejme ležala už niekoľko dní.

Podľa Antalovej neznámeho zavraždili brutálnym spôsobom. Na tele mal viaceré bodnorezné rany, navyše bolo telo zaťažené kameňom. Kde sa vražda stala, je premetom ďalšieho vyšetrovania. "Miesto nálezu môže ale aj nemusí byť miestom vraždy," skonštatovala Antalová. Na miesto bol privolaný aj súdny lekár. Dnes prebieha nariadená pitva. Polícia už začala trestne stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy. "Páchateľovi hrozí trest odňatia slobody na 15 až 20 rokov,“ uzavrela policajná hovorkyňa.

Telo našla sestra

Filipa podľa Tv JOJ našla jeho sestra, ktorá sa ho po týždni beznádeje rozhodla hľadať na vlastnú päsť. Mladík zmizol na ceste do práce a posledné stopy viedli práve k rieke Nitra. Podľa príbuzných so sebou nemal žiadne osobné veci ani peniaze. Bol bez problémový a pred jeho zmiznutím nič nenasvedčovalo tomu, že by sa s niekým dostal do konfliktu. Hoci príbuzní sú si istí, že mŕtve telo patrí Filipovi, polícia to doposiaľ definitívne nepotvrdila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu