Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Prichytená zlodejka: SBS-károvi nastriekala do tváre slzotvorný plyn!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Trojročné väzenie hrozí Monike (43) z Dunajskej Stredy, ktorá podľa polície kradla v stredu v bratislavskom obchodnom dome, pričom SBS-károvi, ktorý ju chcel skontrolovať, nastriekala do tváre slzotvorný plyn. Žena obvinená z krádeže a výtržníctva podľa polície ukradla v obchodnom dome na Panónskej ulici z predajnej plochy dve dámske kabelky a balenie detských plienok.

"Po tom, ako žena prešla cez pokladničnú zónu bez zaplatenia, bola kontrolovaná pracovníkom SBS. Na výzvu pracovníka, aby predložila pokladničný doklad preukazujúci úhradu tovaru, žena z kabelky vytiahla slzotvorný sprej a nastriekala ho pracovníkovi SBS do tváre," uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová.

Z miesta potom žena utiekla. Vďaka kamerovým záznamom ju však policajti zakrátko chytili. "Obvinená sa teraz nachádza v cele policajného zaistenia, kde čaká na rozhodnutie sudcu, ktorý rozhodne o jej väzobnom stíhaní. V prípade preukázania viny na súde sa potrestá trestom odňatia slobody až na tri roky," dodala policajná hovorkyňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu