Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tragická nehoda pri Námestove: Mladá vodička (25) zrazila starenku (†81)

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: polícia)

NÁMESTOVO - V obci Rabča v okrese Námestovo sa dnes ráno stala dopravná nehoda, na následky ktorej zomrela 81-ročná chodkyňa. Ako povedal žilinský policajný hovorca Radko Moravčík, dôchodkyňu zrazila 25-ročná vodička na vozidle Kia Sportage.

"Pri dopravnej nehode utrpela 81-ročná chodkyňa zranenia, ktorým po prevoze do nemocnice podľahla," dodal Moravčík. Alkohol u vodičky nezistili.

Hmotnú škodu predbežne vyčíslili na 400 eur. "V súvislosti s touto udalosťou bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Ďalšie okolnosti a príčiny dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," informoval Moravčík.


Po dopravnej nehode zachraňoval ženu vrtuľník


Poranenia hlavy, brucha a končatín utrpela žena pri dnešnej dopravnej nehode, ktorá sa stala na ceste medzi Spišskou Belou a Starou Ľubovňou. Ženu museli z prevráteného osobného auta najskôr vyslobodiť hasiči, neskôr jej pomáhali aj leteckí záchranári. "Pacientku s polytraumou naložili na palubu vrtuľníka a transportovali do Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Prešove," povedala Zuzana Turočeková z Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby ATE. Pri dopravnej nehode zasahovali tiež pozemní záchranári z Kežmarku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu