Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Herečku Karin Haydu obvinili: Poisťovací podvod s autami za 100 tisíc!

Karin s expriateľom Martinom Rácom Zobraziť galériu (2)
Karin s expriateľom Martinom Rácom

BRATISLAVA - Známu slovenskú herečku Karin Haydu (35) obvinila polícia spoločne s ďalšími 14 ľuďmi z poisťovacieho podvodu. Hlavou gangu mal byť jej expartner Martin Rác (37). V údajných podvodoch vraj ide až o 93 tisíc eur.

O šokujúcej správe informovala televízia Markíza vo večerných správach. Herečka, ktorá hrá v seriáli Búrlivé víno, sa mala podieľať na podvodoch a hrozí jej až 15-ročné väzenie. Jej expriateľ Martin Rác je už dva roky vo väzení.

Samotná herečka televízii potvrdila, že dostala od polície list s obvinením, ktoré ale odmieta. V prípade údajne figurujú aj viacerí muži zákona. Polícia už zadržala štyroch vlastných kolegov - dopravných policajtov. Medzi obvinenými sú však aj zamestnanci poisťovní a niekoľko majiteľov áut. Podvody sa mali diať v rokoch 2009 až 2011 a skupinka vraj spôsobila škodu okolo 93-tisíc eur. Martin Rác, s ktorým Karin vychovávala dve deti, mal podľa zverejnených informácií patriť do skupiny Jakšíkovcov.

"Nie som si vedomá spáchania žiadneho trestného činu a až do ukončenia vyšetrovania sa k predmetnej veci nebudem vyjadrovať," povedala herečka. Policajné prezídium sa k prípadu zatiaľ nevyjadrilo. Urobí tak, keď to dovolí procesná situácia.

Prečítajte si tiež: Sexi Karin Haydu a jej štýl obliekania: Čo naň hovoríte?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu