Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Masový súboj rómskych rodín: 50 na jedného, päste lietali aj v nemocnici!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

LEVOČA – Päťdesiat bitkárov na jedného! To je len časť masového súboju dvoch znepriatelených rómskych rodín z Levoče a zo Smižian, ktorý sa strhol pri vyrovnávaní účtov. Pomstychtivých Rómov nezadržal ani odvoz zranených do nemocnice, kde sa do protivníkov opäť pustili!Informovala o tom Tv JOJ.

Súboj na život a na smrť spustili obyvatelia Smižian, ktorí si na Levočské Lúky prišli vyrovnávať účty. Hneď na začiatku však spravili osudnú chybu, keď napadli nevinnú manželku jedného z miestnych. „Napadol moju manželku, môj starší a mladší syn sa na to nemohli pozerať,“ povedal pre Tv JOJ manžel napadnutej ženy.

V tom sa v osade strhla masová bitka, do ktorej sa zapojili členovia oboch znepriatelených rodín a začali lietať facky, päste aj kopance. Ako porazení zo súboja nakoniec odišli traja členovia rodiny z Levoče, ktorých s otrasom mozgu a zlomeninami odviezli do miestnej nemocnice.

Ďalších šiestich zápasníkov zadržala polícia a predviedla na oddelenie. „Po vykonaní procesných úkonov boli dvaja zadržaní obvinení z výtržníctva a jeden ublíženia na zdraví. Sú stíhaní na slobode,“ povedal prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik. V osade však bolo poriadne dusno aj deň po súboji, kedy muselo zasahovať 10 policajných hliadok.

Riešenie sporov však nemalo konca. Ďalšia mela sa strhla aj v levočskej nemocnici, kde boli príbuzní navštíviť zranených z predchádzajúceho dňa. „Čakalo ma tam 50 ľudí. Policajti nemohli nič urobiť,“ opísal vypätú situáciu manžel jednej z hospitalizovaných žien. Desiatky Rómov ho vraj bili hlava-nehlava. Policajné hliadky teraz atmosféru v osade monitorujú, aby nedošlo k ďalším pästným súbojom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu