Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ohavné: Zrazil cyklistu, naložil ho do auta a vysadil pri hnojisku!

Zobraziť galériu (2)

PIEŠŤANY – Bezcitný šofér! K nehode v okolí obce Ostrov pri Piešťanoch, pri ktorej sa ťažko zranil starší cyklista, došlo ešte v utorok. Informácie o šialenom konaní vodiča, ktorý zraneného vyložil na opustenej ceste, priniesol portál pnky.sk. Rodina prosí o pomoc pri objasnení nehody.

„Prosíme o pomoc pri vypátraní vodiča, ktorý zrazil, naložil, previezol, bezcitne vyložil a nechal ležať samého bez pomoci ťažko zraneného cyklistu v bielom cyklistickom tričku a oranžovej prilbe na opustenej poľnej ceste pri družstve v Ostrove,“ napísala do redakcie pnky.sk dcéra obete.

Neznámy vodič zrazil staršieho muža v utorok podvečer pravdepodobne v okolí obcí Ostrov, Bašovce, Očkov, Podolie alebo Pobedim. Následne ho naložil do auta a previezol na opustenú poľnú cestu neďaleko družstva v obci Ostrov.

Ako uvádza portál pnky.sk, ťažko zraneného muža našiel okoloidúci krátko pred 20:00 pri družstevnom hnojisku. Muž, ktorý utrpel viacero poranení, je vo vážnom stave v nemocnici. Na bicykli ani rozbitej a zakrvavenej helme sa však nenašli žiadne stopy, ktoré by mohli pomôcť k objasneniu prípadu.

„Jediné čo vieme s istotou je že otec mal strieborný bicykel, čierne cyklistické krátke nohavice, cyklistické tričko bielej farby, oranžovú prilbu, okolo pása mal tzv. ladvinku (taštičku), nosí okuliare a má fúzy,“ dodala dcéra zraneného. Prípadných svedkov nehody vyzýva, aby zavolali na políciu (158) alebo na telefónne čísla 0903 755 047, 0917 616 006.

Stali ste sa svedkom tejto nehody? Máte informácie o prípade? Napíšte nám na tipy@topky.sk a volajte na vyššie uvedené čísla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu