Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mellova dcéra bráni otca: Ľudia mu závidia, lebo má peniaze!

Údajný mafiánsky boss Karol Mello
Údajný mafiánsky boss Karol Mello (Zdroj: San Pedro Sun)

BRATISLAVA – Zatiaľ, čo údajný mafián Karol Mello už niekoľko týždňov sedí za mrežami belizskej väznice, v tisícky kilometrov vzdialenej Prievidzi, si spokojne nažíva jeho bývalá manželka aj s dvoma dcérami. Jedna z nich poskytla rozhovor denníku Plus Jeden deň.

Mello sa len nedávno stal otcom, keď mu priateľka Zuzana Marošová na úteku v Belize porodila syna. Nie každý však vie, že to je jeho už štvrtý potomok. Najhľadanejší Slovák totiž okrem dvoch detí, z ktorých spoločnosti sa donedávna tešil v Belize, má aj ďalšie dve dcéry v Prievidzi. Tie splodil ešte s bývalou manželkou Ingrid Mellovou, ktorá sa k celému rozruchu okolo jej exmanžela, vyjadrovať odmieta.

Opačný názor má však ich spoločná, teraz už dospelá dcéra Nikola, ktorá na otca nedá dopustiť. „Sledujem všetko, čo sa okolo otca deje. Ja však neverím tomu, čo o ňom hovoria, je to vykonštruované, lebo má peniaze a ľudia mu závidia,“ obraňuje údajného mafiánskeho bossa. Nikola spolu s mamou a 11-ročnou sestrou obývajú luxusný dom, do ktorého vedie nenápadná ulička z centra Prievidze.

Mellova dospelá dcéra všetko, čo sa okolo otca deje, dôkladne sleduje a zaryto stojí na strane údajného zločinca. Otec ju vychovával do jej 15 rokov a nikdy si nevšimla, že by bol agresívny. „Je to najlepší tatko na svete!“ dodala. Nikola je vraj v kontakte aj s Mellovou priateľkou Marošovou a takisto vie o čerstvo narodenom bračekovi, z ktorého sa veľmi teší. „So Zuzanou sa poznáme a dobre spolu vychádzame,“ prezradila. Meno nového prírastku do rodiny si však nechala pre seba.

Karol Mello čelí obvineniu z vraždy bratislavského bossa skupiny sýkorovcov Petra Čongrádyho alias Čongiho, ktorého zastrelili 9. septembra 2004 pred pizzeriou v bratislavskej Petržalke. Okrem toho je obvinený z objednávky vraždy expolicajta Juraja Gála. Jeho kumpáni ale v decembri 2004 v Moste pri Bratislave omylom zabili jeho syna (†10) a ženu (†30).

Vyšetrovateľ ho obvinil aj z vraždy Jozefa Gudábu (†46), ktorá sa stala v marci 2003 v Bojnej. Jeho telo našli vo februári 2011. Do zločinu mal byť podľa polície zapletený aj Viliam Mišenka.

Na úteku bol od novembra 2006, nasledovala ho aj jeho partnerka, herečka Zuzana Marošová so synom Ivanom Olegom. Zadržali ho 28. októbra 2010 v poľskom Krakove. Tamojšie justičné orgány ho na piaty raz vydali na trestné stíhanie na Slovensko. Do Bratislavy ho previezli v apríli a sudca ho posadil do väzby. Bratislavský krajský súd 19. mája 2011 Karola M. pustil pre procesné chyby nižšieho súdu na slobodu.

Napriek tomu, že bol Mello medzinárodne hľadaný, pred niekoľkými mesiacmi sa pokojne pohyboval po Prahe. Viacero svedkov ho videlo popíjať v jednej z miestnych pivníc.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu