Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slovenský Fritzl (54) zatváral dievčatko (4) do pivnice: Muselo ho bozkávať v rozkroku!

PRIEVIDZA – Ohavné správanie! Vyšetrovatelia v Prievidzi odhalili muža, ktorý štvorročné dievčatko nútil, aby ho uspokojovalo bozkávaním na intímnych miestach. Otrasné udalosti sa odohrávali v pivnici jeho chatky v záhradkárskej oblasti. Informácie priniesla TV JOJ.

Malo to byť tajomstvo. Takto chcel muž dieťa donútiť, aby o ohavnostiach, na ktoré ho nahovoril, nikomu nepovedalo. Štvorročná Veronika muža navštevovala najprv so svojou babkou, ktorá vlastní chatku neďaleko. Neskôr však k susedovi chodila sama. Muž ju zavrel do pivnice a nútil k sexuálnemu uspokojovaniu.

"To malé dievčatko mu muselo oblizovať a obchytkávať pohlavný úd a on jej robil to isté, bozkával ju aj na ústa," uviedol pre TV JOJ sused zvrhlého muža. Zneužívanie malo trvať niekoľko týždňov, až sa napokon Veronika preriekla pred starou mamou, ktorá v momente začala konať.

Prievidzskí policajti ho zadržali a vyšetrovateľ ho obvinil zo zločinu sexuálneho násilia po tom, čo sa mal muž priznať. Hrozí mu trest odňatia slobody na 7 až 15 rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu