Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kuriózna naháňačka: Šokovaní policajti vytiahli zo škodovky 4 mužov a 16 oviec!

Verili by ste, že sa do škodovky zmestí 15 oviec? Zobraziť galériu (5)
Verili by ste, že sa do škodovky zmestí 15 oviec? (Zdroj: tvnoviny.sk)

BRATISLAVA - Skutočne dobrodružnú jazdu dnes v noci zažili ovce z Mikušoviec, ktoré muži ukradli majiteľovi z firmy a jednu po druhej ich natlačili do stiesnenej Škody Favorit. Šokovaní policajti sa nestihli čudovať, keď sa im unikajúcich mužov s autom plným oviec po kurióznej naháňačke podarilo zastaviť.

Policajti počas navonok bežnej kontroly na Mikušovskej ceste vyzvali vodiča s maďarskými ŠPZ-kami, aby zastavil. Zdalo sa im totiž, že vozidlo je preťažené. Jozef (33) z Boľkoviec nabalený lupom však namiesto toho dupol na plyn a polícii sa snažil uniknúť. Na pomoc im preto musela prísť ešte jedna hliadka, pomocou ktorej sa nakoniec utečenca podarilo zastaviť.

Prekvapenie, aké čakalo na policajtov po dolapení vodiča, určite nečakali. V malej Škode Favorit bolo okrem mužov doslova natlačených až 16 oviec, z ktorých väčšina bola kradnutá. Podarená skupinka, v ktorej boli aj traja muži z Maďarska, už pred krádežou tri ovce v aute mala. Tie im zrejme nestačili a rozhodli sa svoju zbierku rozšíriť. Ďalších trinásť oviec ukradli z ovčína v Mikušovciach. Každa z oviec, ktoré zlodeji natlačili do škodovky vážila 20 až 25 kilogramov.

Kuriózna naháňačka: Šokovaní policajti
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: tvnoviny.sk)

Jeden z lupičov sa potom, ako ich zastavila polícia, dal na útek. Ďaleko však nezašiel a všetci páchatelia nakoniec skončili v rukách polície. Vyplašené ovce po dobrodružnej jazde zrejme poputujú naspäť majiteľovi. O kurióznej naháňačke informovala Tv Joj na svojom webovom portáli.

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu