Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mladý Bardejovčan (17) po hádke dobodal dvoch kamarátov

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BARDEJOV - Včera v poobedňajších hodinách oznámil na policajnú linku 21 ročný mladík z Bardejova, bodnutie nožom svojho 26 ročného a 21 ročného kamaráta na sídlisku Vimbarg v Bardejove.

Vyšetrovaním bolo zistené, že včera v čase okolo 15.00 hod. v Bardejove na Ulici A. Svianteka, v bytovom dome na 4. poschodí na chodbe pred dverami do bytu, v ktorom býva 17 ročný útočník  po predchádzajúcej hádke s 26 ročným poškodeným, z doposiaľ nezistených príčin ho sedemkrát bodol nožom s dĺžkou čepele 8 cm do oblasti hrudníka, brucha, stehna.

Následne jedenkrát bodol nožom do pravého ramena aj 21 ročného poškodeného mladíka bytom Bardejov, ktorý sa ich snažil rozdeliť. Svojím konaním spôsobil útočník 26 ročnému mladíkovi zranenie a to 3 hlboké bodné rany hrudnej steny vľavo, 2 hlboké bodné rany ľavej lumbálnej oblasti, 1 hlbokú bodnú ranu na rozhraní hrudníka a brucha vľavo vpredu, 1 hlbokú bodnú ranu stehna nad kolenom vzadu s predpokladanou dobou liečenia 14 až 20 dní.  Druhému 21 ročnému poškodenému mladíkovi spôsobil 1 bodnú ranu v oblasti pravého ramena s predpokladanou dobou liečenia 7 dní. Bardejovský vyšetrovateľ vzniesol obvinenie 17 ročnému mladíkovi za pokus zločinu ublíženia na zdraví.

Keďže obvinený mladík kládol odpor polícia voči nemu použila donucovacie prostriedky. Mladý útočník bol včera večer policajnou hliadkou zadržaný a umiestnený do cely policajného zaistenia v  Bardejove. Následne bol vyšetrovateľom spracovaný návrh na vzatie obvineného do väzby.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu