Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Dubničan udusil starenku (84) a z tela jej strhol šperky!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/DUBNICA NAD VÁHOM - Policajti objasnili vraždu 84-ročnej starenky z Dubnice nad Váhom, ktorej telo našli v polovici októbra na odľahlom mieste v meste. Vrah nemal žiadne zábrany a zobral jej aj zlaté šperky, ktoré mala na sebe. Obvineniam z tohto činu čelí 31-ročný Marek z Dubnice nad Váhom, 28-ročnú ženu, ktorá mu pomohla odpratať telo, obvinili z prečinu nadržovania.

Podľa polície Marek starenku udusil v presne nezistenom čase koncom septembra a telo skryl v pivnici. Z bytu starenky ukradol minimálne 1 100 eur, z ruky jej stiahol zlatú obrúčku, ukradol jej aj zlaté náušnice a retiazku. Ako informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, 9. októbra požiadal Marek 28-ročnú Máriu, aby mu zohnala auto, v ktorom telo odvezie. V ten istý večer telo vyniesol z pivnice a naložil ho do Rovera. Auto šoféroval Mário, sedel v ňom aj spolujazdec Patrika.

Dvaja muži z Piešťan údajne netušili, že majú v aute mŕtvolu. Telo potom odviezli na odľahlé miesto pri Dubnici a Marek s Máriou ho odtiahli do kríkov. O pár dní ho objavil náhodný okoloidúci pár pri prechádzke so psom. Obvinený Marek zatiaľ odmieta vypovedať, prípad polícia naďalej vyšetruje. Obvinenému Marekovi hrozí v prípade dokázania viny trest dvadsať až dvadsaťpäť rokov. Mária môže stráviť za mrežami tri roky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu