Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Celeste Buckingham prezradila zvláštne rodinné praktiky: Roky ju o toto oberali a teraz...!

Celeste Buckingham Zobraziť galériu (4)
Celeste Buckingham (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Toto sa u nás len tak nevidí! Každá rodina je iná a každá má svoje zvyky a tradície. Príkladom je aj rodina mladej speváčky Celeste Buskingham (21), ktorá ako malá pobehala takmer celý svet. A ako nedávno priznala pre topky, aj kvôli tomu nezažila zase to, bez čoho si mnohé deti u nás nevedia zimu ani predstaviť. A to sú Vianoce!

V týchto dňoch si väčšina Slovákov užíva tie najkrajšie sviatky v roku, ktorými sú bezpochyby Vianoce. Ale sú medzi nami aj takí, ktorí tento sviatok neslávia, či už z náboženského presvedčenia, alebo jednoducho oslavovať tento sviatok nechcú z iného dôvodu. Jednou z nich donedávna bola na prekvapenie mnohých aj speváčka Celeste Buckingham, ktorej rodičia, keď bola malá, precestovali množstvo krajín. Ako nám talentovaná slečna prezradila, aj to bol jeden z dôvodov, prečo ako dieťa Vianoce vôbec neslávila.

„My nemáme žiadne tradície. Keď som bola mladá, dokonca dieťa, tak my sme vôbec Vianoce neoslavovali doma, lebo sme stále cestovali. A moji rodičia nie sú ani veriaci, tak ani v rámci kresťanskej viery sme to neoslavovali. My sme to začali až pred pár rokmi fakt mať ako tradíciu, a to len preto, lebo maminu strašne bavia tie americké klasické Vianoce, ako sa vidí vo filmoch,“ priznala nám Celeste. Viac o jej sviatkoch, prečo sú jej rodičia nároční na darčeky a čo si priala ona, sa dozviete vo videu.

Rozhovor o Vianociach Celeste Buckingham

Viac o téme: Celeste Buckingham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu