Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slovenská herečka sa ide zblázniť: Depresie kvôli peniazom!

Eva Evelyn Kramerová Zobraziť galériu (4)
Eva Evelyn Kramerová (Zdroj: Instagram E.K.)

BRATISLAVA – Aj celebrity majú zlé dni! A rozprávať by o tom vedela aj herečka a komička Eva Evelyn Kramerová (24), známa zo sitkomu Svet podľa Evelyn. Ako sa nám podarilo nedávno zistiť, aj ona má dni, keď sa dostane do úzkych. Priznala nám, že má depresie z peňazí!

Nie všetky známe tváre žijú ako prasatá v žite! Hoci je Eva Evelyn Kramerová známa herečka, otvorene priznáva, že aj ona ako množstvo iných Slovákov, má občas problém s peniazmi. A to najmä v týchto dňoch, keď sa blížia najobľúbenejšie sviatky v roku - Vianoce. Každý túži obdarovať svojich najbližších krásnymi darčekmi a Evelyn nie je výnimkou. Práve naopak. Topkám dokonca priznala, že je hotová nákupná maniačka, ktorá to vie poriadne prehnať.

„Milujem Vianoce, to je absolútne môj najobľúbenejší čas v roku. Milujem nakupovať, môžem sa zblázniť. Milujem ľuďom nakupovať darčeky, stromčeky zdobiť, takže ja sa veľmi, veľmi teším. Ja som úplne nákupná maniačka, mne keď prepne, tak idem úplne do toho. Nemám to, že stále, ale keď príde ten deň, tak iba pozerám zostatok na účte a mám depresiu z toho, čím ďalej tým väčšiu,“ priznala bez okolkov herečka, ktorá si vie zjavne počas sviatkov takmer vybieliť účet. V tej chvíli zrejme viac myslí na iných ako na seba, a to je pekné gesto, aj keď po sviatkoch príde zrejme vytriezvenie.

Evelin Kramerova vianoce a darceky

Viac o téme: Eva Evelyn Kramerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu