Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Skrúcaný o vzťahu s Judínyovou: Plánujú svadbu?!

Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný tvoria pár už rok. Zobraziť galériu (12)
Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný tvoria pár už rok. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Vezmú sa?! Štefan Skrúcaný a Erika Judínyová sa poznajú dlhé roky. No vlani, keď sa herec rozišiel s vtedajšou partnerkou, kamarátstvo prerástlo v lásku. Ako vidí humorista ich spoločnú budúcnosť?

Vzťah Štefana Skrúcaného a Eriky Judínyovej bol pre mnohých veľkým prekvapením. V čase, keď sa dali dokopy, viacerí odhadovali, že ide len o krátkodobý románik. Opak je však pravdou. Pár tvoria už rok a vyzerá to tak, že im to stále klape.

Dvojicu sme zastihli aj na krste novej knihy Ivety Radičovej s názvom Krajina hrubých čiar, kde boli obaja pracovne. Zatiaľ čo sa Judínyová venovala svojej Smotánke, Skrúcaný sa uplatnil ako moderátor večera. U zaľúbencov sme pri tej príležitosti zisťovali, či už neplánujú svadbu. „Neviem, možno filmoví scenáristi nejakú plánujú, no v súkromí to nechávam na to, ako sa to vyvinie. Nič nie je nemožné,“ odpovedal záhadne humorista.

Podobne neurčito sa vyjadril aj pri otázke, či považuje svoju súčasnú partnerku za tú pravú. „Či je Erika tá pravá? Je. Väčšinou je pravá, na niektoré veci je občas ľavá.  Ale to aj ja som na niektoré veci ľavý, takže si tak celkovo pravo-ľavo rozumieme. Sme stredoví vlastne,“ dodal humorista. Nechajme sa teda prekvapiť, ako ich vzťah vyvrcholí.

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor so Štefanom Skrúcaným o vzťahu s Erikou Judínyovou. 

Skrúcaný rozhovor

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu