Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Skrúcaný »pod obraz«: Pozrite na ten úsmevný trapas!

Štefan Skrúcaný počas vystúpenia vymenil mikrofón za rumbaguľu. Zobraziť galériu (5)
Štefan Skrúcaný počas vystúpenia vymenil mikrofón za rumbaguľu.

BRATISLAVA – Popletený?! Internetom v týchto dňoch koluje video, ktoré zachytáva Štefana Skrúcaného (52) v dosť úsmevnej situácii. Pri pohľade na úryvok zo silvestrovského vysielania relácie Nikto nie je dokonalý, v ktorom humorista účinkoval, by si možno mnohí povedali, že si vyrobil poriadny trapas. Pri speve si totiž zmýlil mikrofón s rumbaguľou a nôtil práve do hudobného nástroja.

Štefan Skrúcaný tvoril dlhé roky humoristickú dvojicu s kolegom Miroslavom Nogom. V tom čase vznikla napríklad aj ich spoločná skladba s názvom Tequila Jumbo, s ktorou Skrúcaný vystúpil aj počas nedávneho silvestrovského vydania relácie Nikto nie je dokonalý.

A práve v programe Eleny Vacvalovej a Olivera Andrásyho sa Štefan postaral o úsmevnú situáciu. Počas spevu si totiž zmýlil mikrofón s rumbaguľou. U mnohých divákov to vyvolalo dojem, že došlo k nechcenej chybe, pri ktorej sa odhalilo aj to, že herec spieva na playback. Zaujímalo nás preto, či išlo o omyl alebo to bolo cielené.

„Samozrejme, bol to zámer. Taký pokus o vtip,“ povedal nám Skrúcaný, keď sme ho oslovili. „Bolo totiž jasné, že skladba ide na playback, tak som tam dal aj tento fórik. Spomínali sme tam predtým pančovanú tequilu aj sombrero, tak mi to prišlo vhodné,“ dodal humorista, ktorý bol pri spievaní akože opitý a práve alkohol spôsobil úsmevnú zámenu. „Ak to niekto neodčítal, tak mi je to ľúto,“ uzavrel Skrúcaný.

VIDEO: Štefan Skrúcaný vymenil mikrofón za rumbaguľu.

Skrucany fail

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu