Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Jojkárka Barmošová ako sexi pomocníčka: Takto ju v správach nevidíte!

Lucia Barmošová a Diana Mórová boli krstnými mamami albumu Roba Opatovského. Jojkárska plavovláska sa obliekla do sexi outfitu. Zobraziť galériu (31)
Lucia Barmošová a Diana Mórová boli krstnými mamami albumu Roba Opatovského. Jojkárska plavovláska sa obliekla do sexi outfitu. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Pútala pozornosť! Lucia Barmošová (30) sa v stredu večer predviedla v outfite, aký sme na nej nikdy predtým nevideli. Seriózna moderátorka večerného spravodajstva televízie Joj prišla na krst druhého vianočného albumu Roba Opatovského (40) ako sexi pomocníčka Santa Clausa.

Štyri roky od vydania prvého vianočného albumu, ktorý je dnes už platinový, sa známy slovenský spevák Robo Opatovský rozhodol pridať pokračovanie v podobe nového cédečka. To vyprevadil v stredu do sveta v známom bratislavskom hoteli. Večerom sprevádzala hostí moderátorka spravodajstva televízie Joj Lucia Barmošová, ktorá bola spolu s Dianou Mórovou zároveň aj krstnou mamou.

No a práve seriózna tvár z Koliby ohúrila svojím výzorom všetkých prítomných. Obliekla si totiž červenú sukňu, sexi korzet a vysoké čižmy. Skrátka outfit, aký sme na moderátorke ešte nevideli. Blondínka v kostýme stvárňovala pomocníčku Santa Clausa. „Vymysleli sme to spolu s Robom. Celý večer sa totiž niesol vo vianočnom duchu, tak sme chceli aj naše oblečenie poňať v takejto atmosfére. Robo mal na sebe biely oblek s nápisom – Merry Christmas. Ja som bola taká Santova pomocníčka,“ prezradila Barmošová. „Cítila som sa v tom dobre, bol to taký úlet,“ doplnila moderátorka.

Na spomínanom albume spolupracovala aj mladá speváčka Monika Bagárová, ktorá s Opatovským nahrala pieseň Biela noc (premiéru klipu k skladbe si môžete pozrieť TU!). Monika donedávna tvorila pár so spevákom Benom Cristovaom, s ktorým sa spoznala v Česko Slovenskej SuperStar. No keďže sa pred niekoľkými mesiacmi rozišli, chceli sme vedieť, ako spolu v súčasnosti vychádzajú. „S Benom máme super vzťah, robili sme spolu reklamu, stretávame sa na rôznych akciách. Sme absolútne profesionálni. Rozišli sme sa v dobrom, tak nemáme problém komunikovať. Prežili sme spolu krásne obdobie. Nie je dôvod nejako si ubližovať ako je častokrát zvykom,“ prezradila nám speváčka. Zvyšok rozhovoru si môžete pozrieť vo videu pod článkom.

Viac fotiek z krstu nového albumu Roba Opatovského nájdete v našej GALÉRII.

Sledujte TOPKY TV: Zábery z krstu nového vianočného albumu Roba Opatovského. 

Opatovsky - krst Cd

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor so speváčkou Monikou Bagárovou. 

Bagarova - krst

Moderátorka večerného spravodajstva televízie Joj Lucia Barmošová s herečkou Dianou Mórovou. Obe dámy boli krstnými mamami druhého vianočného albumu Roba Opatovského.
Zobraziť galériu (31)
Moderátorka večerného spravodajstva televízie Joj Lucia Barmošová s herečkou Dianou Mórovou. Obe dámy boli krstnými mamami druhého vianočného albumu Roba Opatovského.  (Zdroj: Topky.sk)

Tip: Pozrite si program televízie JOJ na dnešný večer. Nájdete ho na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu