Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šuvadovej šokujúce VIDEÁ z inej dimenzie: To musíte vidieť!

Silvia Šuvadová vedie v USA netypický život. Zobraziť galériu (6)
Silvia Šuvadová vedie v USA netypický život.

LOS ANGELES - Nežije na tejto planéte?! Silvia Šuvadová (39) na sociálnej sieti čulo informuje svojich fanúšikov o živote za veľkou mlákou. V jej profile sa objavilo aj množstvo fotografií z okolia nečinnej sopky Mount Shasta. Najnovšie herečka nahrala video, kde vysvetlila, že tam navštevovala školu zázrakov. Známa Slovenska vraj komunikovala so svetelnými bytosťami z inej dimenzie a dokonca otvorila svoje tretie oko.

Namiesto herectva spirituálne seansy! Silvia Šuvadová už roky žije v Amerike, no svojou profesiou tam veľkú dieru neurobila. A tak sa začala venovať iným veciam. Podľa jej videa, ktoré zavesila na youtube, to vyzerá, akoby sa dostala do nejakej sekty.

„Objavila som knihu Marcela Vaneka, ktorý tiež prijíma informácie z vyšších dimenzií, od svetelných bytostí a knihy sú mu diktované,” povedala o svojej novej záľube herečka. Ona sama odcestovala do legendami opradeného mesta Mount Shasta, kde sa vraj deje veľa magických vecí. „Ten vrch je taký prijímač kozmických energií, ľudia tam vidia veľa kozmických lodí a stretávajú bytosti svetla,” tvrdí Silvia.

Herečka začala tieto veci študovať na Mystery School, kde sa vraj tiež naučila komunikovať so svetelnými bytosťami. Medzi jej učiteľmi bol aj jasnovidec. Údajne nadviazala vzťah so svätým Germainom - toho neskôr označila ako nanebovstúpeného majstra spolu s Ježišom. „Otvorila som si svoje tretie oko, vnútorné videnie a začala som pracovať so svojimi ochrancami,” upresnila svoje štúdium.

Šuvadová samozrejme nie je jediná, kto podľahol takémuto „učeniu”. Na internete sme našli video, ktoré Mount Shasta označuje ako bránu k planéte Venuša a budúcemu mestu svetla. Pod sopkou sa tiež má nachádzať stratený kontinent Lemuria. Ako Silvia poznamenala, má k nej bližší vzťah než k bájnej Atlandíde.

Herečka v priebehu štvrtka uverejnila ďalšie video pri príležitosti dňa Vďakyvzdania. V ňom sa môžete napríklad dozvedieť aj to, že tu na Zemi žila už pred 12 000 rokmi a má z toho veľkú traumu. Video nájdete nižšie.

Silvia Šuvadová zavesila na internet video so zvláštnym odkazom. 

Suvadova - predstavenie

Silvia Šuvadová vo svojom druhom videu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu