Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šokujúci imidž Lady Gaga: Veď vyzerá ako CHLAP!

Pózovanie ako žene jej už nestačí - Lady Gaga šokuje s imidžom muža Zobraziť galériu (18)
Pózovanie ako žene jej už nestačí - Lady Gaga šokuje s imidžom muža

LOS ANGELES – Nevie, čo so sebou! Známa americká speváčka, Lady Gaga (24) zrejme prežíva poriadnu krízu identity. Pretrvávajúce špekulácie o svojej sexuálnej orientácii a pohlaví totiž oprášila skutočne pikantným spôsobom – nechala sa zvečniť ako muž!

Namiesto útlej blondínky tmavovlasý mládenec! V takej podobe si popová princezná zapózovala pred objektívom fotografa Nicka Knighta a objavila sa na obálke pánskej verzie módneho časopisu Vogue v Japonsku. Treba uznať, že výsledný čiernobiely záber pôsobí tak, ako sme u Lady Gaga zvyknutí – nadmieru bizarne. Vďaka jej krátkemu zostrihu, čiernej hrive a vyhrnutým rukávom by ste o takúto „krásku“ pravdepodobne ani bicykel neopreli!

S kajúcnym výrazom tváre a v bielom pánskom tričku je škandalózna hviezda prezentovaná ako Jo Calderone, ktorý predstavuje jej alter ego. To, že speváčka to má v hlave poriadne domotané, však prezrádza aj priložené interview. Gaga v ňom totiž pôsobí ako ostrieľaná schizofrenička!

„Stretol som ju na fotení, ktoré robil Nick Knight. Je ku*evsky krásna, zábavná a zaujímavá,“ nechala sa počuť v úlohe Calderona, ktorý sa vydáva za jej priateľa. Ako Jo nezabudol dodať, jeho obavy pred fotoaparátom potlačila práve hudobná diva týmito slovami: „Nebuď nervózny, zlatko, takto si sa narodil.“ Po skončení dohodnutej práce si vraj spolu dokonca aj vyrazili, pričom Calderon zvyšok príbehu označil za súkromný. Lady Gaga tak najnovšie vyznieva skutočne osamelo – večery zrejme trávi s imaginárnymi priateľmi. Ešte šťastie, že so schizofréniou človek nikdy nie je sám!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu