Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

KRÍZA v manželstve Britney Spears: Jej muž to už nevydržal, zložili aj obrúčky!

Britney Spears s manželom. Zobraziť galériu (5)
Britney Spears s manželom. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Ešte nestihli osláviť ani prvé výročie sobáša... V médiách sa počas uplynulého týždňa začali objavovať špekulácie o tom, že Britney Spears (41) a jej manžel Sam Asghari (29) zažívajú turbulentné obdobie. Podľa zdrojov z ich okolia je za tým neznesiteľné správanie problémovej speváčky.

Britney a Sam sa spoznali pri natáčaní videoklipu k piesni Slumber Party, kde si speváčkin aktuálny manžel zahral. Následne sa táto dvojica dala dokopy a momentálne sú spolu už viac ako 7 rokov. Minulý rok v lete spečatili svoj vzťah svadbou.

Ich manželstvo však zrejme nebude mať dlhé trvanie. Počas tohto týždňa sa totiž začali objavovať správy o kríze v ich vzťahu a ani jeden z dvojice už momentálne nenosí obrúčku. K celej situácii sa vyjadril pre magazín Heat World zdroj z ich okolia. Ten tvrdí, že za krízu môže najmä správanie slávnej speváčky.

„Problémy majú už dlhšie. Britney je stále nahnevaná a frustrovaná tým, čo sa dialo posledné roky a často si to vylieva na Samovi. Má to veľký vplyv na ich manželstvo, ktoré je momentálne v ohrození. Britney mala veľa rozhovorov s kamarátmi a je veľmi sklamaná. Všetci jej pomáhajú, ale pokiaľ si nevyrieši svoje problémy, tak je úplne zbytočné snažiť sa zachrániť ich zťah. Sam je už z toho veľmi unavený a necháva to tak. To však Britney štve ešte viac," povedal spomínaný zdroj.

Priatelia dvojice však dúfajú, že sa im podarí ich problémy vyriešiť. „Sam stále Britney miluje a chápe, odkiaľ sa berú jej zlé nálady. Majú aj dobré dni a momenty. Je to hlavne vtedy, keď sa Britney prinúti vyjsť z domu. Je veľmi rada, že je Sam v jej živote a všetci dúfajú, že sa to vyrieši a že sa obaja pohnú ďalej," doplnil ich blízky priateľ.

KRÍZA v manželstve Britney
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram/britneyspears)

Viac o téme: Britney SpearsSam Asghari
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu