Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Je v KRITICKOM STAVE! Synček (6) slávneho speváka spadol z 5. poschodia

Flo Rida Zobraziť galériu (3)
Flo Rida (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Rapper Flo Rida (43) patrí medzi interpretov, ktorých netreba veľmi predstavovať. Na konte má množstvo úspechov a rôzne ocenenia. Ako otec sa však príliš nevyznamenal. Má 6-ročného syna, ktorý sa narodil s určitým postihnutím a umelec o neho vôbec nejaví záujem. Chlapcovi sa pred pár dňami stala hrozivá nehoda, ku ktorej sa už vyjadril aj samotný umelec.

Ako informuje Daily Mail, 6-ročný Zohar Dillard leží na JIS-ke. 4. marca totiž vypadol z okna bytu na 5. poschodí. Pri páde utrpel viaceré zraneniny, mal vnútorné krvácanie a poranenú pečeň i pľúca. „Ležal na zemi a vôbec sa nehýbal. Nemyslel som si, že to prežije,” uviedol jeden zo susedov, ktorý si bol vyzdvihnút jedlo práve v čase, keď chlapčeka prišli ratovať záchranári. 

Podľa medializovaných infromácií, matka zraneného chlapca - Alexis Adams podala žalobu na majiteľov bytového komplexu, stavbnú firmu, aj inštalatéra okien. „Srdce mám zlomené na milión kúskov. Som zdrvená, nahevaná a usilujem sa vyrovnať so skutočnosťou, že moje jediné dieťa utrpelo vážne zranenia v dôsledku nedbanlivosti zo strany ľudí, ktorí neprijali potrebné bezpečnostné opatrenia,” uviedla vo svojom stanovisku zrútená matka. 

Nie je tajomstvom, že Flo RIda sa o svojho syna vôbec nezaujímal. Videl ho len raz, aj to počas testu otcovstva. 6-ročný Zohar sa narodil s poruchou mozgu. Aktuálne sa aj on sám na svojom profile na sociálnej sieti Instagram k nehode vyjadril. Priaznivcom poďakoval za ich obavy a modlitby. Zároveň ich uistil, že chlapec má tú najlepšiu starostlivosť a dodal, že by ocenil, ak by to zostalo ich súkromnou záležistosťou. 

Viac o téme: Flo Rida
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu