Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Šokujúci ROZVOD v šoubiznise! Pravej blondínke skrachovalo 12-ročné manželstvo

Zobraziť galériu (4)

LOS ANGELES - Toto nikto nečakal! Reese Witherspoon (47) v piatok na sociálnej sieti Instagram zverejnila oznam, ktorý šokoval hádam každého. Svetu v ňom totiž oznámila, že jej skrachovalo manželstvo. S umeleckým agentom Jimom Tothom (52) si povedali svoje "áno" pred 12 rokmi a majú spolu 10-ročného syna.

„Máme nejaké súkromné správy, o ktoré sa chceme podeliť. S veľkou dávkou starostlivosti a ohľaduplnosti sme urobili ťažké rozhodnutie, že sa rozvedieme,” znie v úvode oznamu, ktorý slávna blondínka zverejnila. „Užili sme si spolu veľa nádherných rokov a teraz kráčame vpred s hlbokou láskou, láskavosťou a vzájomným rešpektom ku všetkému, čo sme spolu vytvorili,” pokračovala. 

Reese aj v mene Jima dala najavo, že najväčšou prioritou je pre nich ich 10-ročný syn Tennesse a to aby celá rodina zvládli túto kapitolu ich života. „Tieto záležitosti nie sú nikdy jednoduché a sú extrémne osobné. Vážime si, že v tomto období budete rešpektovať súkromie našej rodiny,” uzavrela svoj šokujúci oznam Reese Witherspoon. 

Reese Witherspoon a Jim Toth
Zobraziť galériu (4)
Reese Witherspoon a Jim Toth  (Zdroj: profimedia.sk)

Správy o rozvode dvojice prišli len dva dni pred dňom, keď by oslávili 12. výročie svojej svadby. Pre Reese ide o druhé skrachované manželstvo. Jej prvým mužom bol Ryan Phillippe, s ktorým má dcéru Avu (23) a syna Deacona (19).

Viac o téme: Reese WitherspoonJim Toth
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu