Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

NAJHORŠIE vystúpenie všetkých čias? Talianska speváčka DOVRZALA hymnu… Rozplakala sa a ospravedlnila!

Talianska speváčka Ellynora úplne dovrzala britskú hymnu. Zobraziť galériu (3)
Talianska speváčka Ellynora úplne dovrzala britskú hymnu. (Zdroj: Channel 4)

NEAPOL - Mohol to byť najvýraznejší moment jej kariéry... A vlastne aj bol. No nie v tom pozitívnom zmysle slova. Mladá talianska speváčka Ellynora (28) vystúpila pred plným štadiónom v Neapole pred kvalifikačným zápasom na Euro 2024. No britskí diváci sa nestačili čudovať. Hymnu Spojeného kráľovstva God Save The King totiž tak dovrzala, že sa nakoniec rozplakala a všetkým ospravedlnila!

Talianska speváčka Ellynora prebrala vo štvrtok obrovskú zodpovednosť. Pred kvalifikačným zápasom Talianska a Veľkej Británie na Euro 2024, sa mala postaviť pred tisícky fanúšikov a zaspievať hymny oboch krajín. Tá talianská jej nerobila problém... Horšie to však bolo s tou britskou. 

NAJHORŠIE vystúpenie všetkých čias?
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Channel 4)

Jej výkon bol, mierne povedané, nevydarený. Po vystúpení sa vraj rozplakala a za svoj spev sa už stihla aj ospravedlniť. Za všetko viní technické problémy, čomu by napokon nasvedčoval aj jej bezradný výraz a upravovanie sluchadla počas vystúpenia. 

No ako by nestačil pocit verejnej potupy, speváčka si na svoju adresu musí čítať aj poriadne výsmešné  komentáre či titulky. „Hľadaná za zločiny proti národnej hymne,“ znie titulok na Daily Mail. The Sun zas o Ellynore píše ako o žene, ktorá "zabila" God Save the King. 

Viac o téme: EllynoraEuro 2024
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu