Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Fanúšička na tento koncert nezabudne: Horúci tanec so spevákom a potom... Dostala KOPAČKY!

Chris Brown Zobraziť galériu (8)
Chris Brown (Zdroj: SITA/AP Photo/Luca Bruno)

LONDÝN - Opäť na seba upozornil pomerne nešťastným spôsobom. Kontroverzný spevák Chris Brown (33) si počas svojho koncertu pozval na pódium jednu zo svojich fanúšičiek. Posadil si ju na stoličku a predviedol jej poriadne horúci tanec. Ona bola maximálne nadšená... Jej priateľ však vôbec nezdieľal jej pocity!

Chris Brown je momentálne na európskej časti svojho turné a v posledných dňoch mal viacero vystúpení na britských ostrovoch. Na svojich koncertoch však začal predvádzať pomerne zvláštny krok, ktorý sa už stáva pre neho tradíciou.

Chris Brown
Zobraziť galériu (8)
Chris Brown  (Zdroj: SITA)

Z publika si totiž vyberie jednu z fanúšičiek a posadí ju na pripravenú stoličku na pódiu. Následne jej predvedie horúci tanec, počas ktorého sa jej aj vášnivo dotýka. To sa však nemusí páčiť hlavne partnerom žien, na ktoré sa na koncertoch usmeje šťastie.

Jedným z nich je napríklad muž, ktorý svojej polovičke kúpil ako darček lístky práve na jeden z koncertov Chrisa Browna. Spevák si ju nakoniec zobral na pódium, na čo sa milovaný frajer pozeral s veľkou nevôľou. Ako tvrdí, túto hriešnu šou si podľa neho užívala až príliš. 

Na svojom profile na sociálnej sieti TikTok následne zverejnil krátke video, v ktorom prezradil, že sa so svojou partnerkou rozišiel. Vraj jej na jej správaní neprišlo nič zlé. Za miesta v prvom rade zaplatil 500 libier a túto investíciu bude zrejme ľutovať ešte veľmi dlho. 

Viac o téme: Chris Brown
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu