Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Monica z Priateľov vyvádzala v uliciach: Kričala na ľudí a... TOTO musíte vidieť!

Courteney Cox Zobraziť galériu (10)
Courteney Cox (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Pripomenula si svoju najslávnejšiu postavu. Herečka Courteney Cox (58), ktorá sa preslávila v seriáli Priatelia úlohou chorobne čistotnej Monicy, sa na hollywoodskom chodníku slávy premávala s čistiacimi prostriedkami a okoloidúci sa nestačili čudovať, keď ich slávna umelkyňa napomínala, aby nestúpali po jej hviezde!

Na konci februára prežívala hviezdna herečka Courteney Cox obrovskú radosť. Na hollywoodskom chodníku slávy jej totiž odhalil hviezdu s jej menom a túto významnú udalosť si nenechali ujsť ani jej herecké kolegyne Lisa Kudrow a Jennifer Aniston.

Svoju hviezdu sa však rozhodla využiť netradičným spôsobom. V rámci propagácie vlastnej značky čistiacich prostriedkov sa tak na chvíľu prevtelila do svojej legendárnej postavy Monicy zo seriálu Priatelia, ktorá ju preslávila najviac.

V krátkom videu, ktoré zverejnila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram, sa vybrala vyčistiť svoju hviezdu a okoloidúci sa nestačili čudovať, keď im herečka hovorila, aby chodili okolo nej.

Cox však pri čistení tej svojej hviezdy neskončila. Rovnakým spôsobom vyčistila aj hviezdy svojich hereckých kolegýň Laury Dern, Jennifer Aniston či Reese Witherspoon. K vtipnému videu pridala krátky popis. „Niekto to urobiť musí," napísala. Spomínaná Witherspoon jej následne za jej upratovacie služby poďakovala v komentári. „Vďaka, že nás udržuješ v čistote, Court," odkázala jej Witherspoon.

Viac o téme: Courteney Cox
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu